Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

"Το Another Sky" και η Aizawa στη Σαντορίνη


Τι είδαν και τι ήθελαν οι γιαπωνέζοι στη Σαντορίνη, χειμωνιάτικα; Οι συγκεκριμένοι, έκαναν τα "γυρίσματα" της εκπομπής "Another Sky" που προβάλλεται από το κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο NTV της Ιαπωνίας! Πρωταγωνίστρια, η δημοφιλής παρουσιάστρια - μοντέλο, Αizawa Sayo, η οποία πρόσφατα, μάλιστα...

...είχε  δηλώσει ότι ο πιο αγαπημένος της προορισμός στον κόσμο είναι η Σαντορίνη! 
Μεταξύ άλλων, η Αizawa, κατέγραψε τα τοπικά ήθη και έθιμα, θαύμασε τις φυσικές ομορφιές και γεύτηκε  παραδοσιακές συνταγές σε ένα πρόγραμμα, που προβάλλεται σε  prime time  και υπολογίζεται ότι φθάνει τους 10.000.000 τηλεθεατές!
Στη διάρκεια της παραμονής του συνεργείου, η παρουσιάστρια συνάντησε πολλούς Ασιάτες επισκέπτες, γεγονός που "αποτέλεσε μια ευτυχή συγκυρία για την προβολή του προορισμού στις υποσχόμενες αυτές αγορές που ενδιαφέρονται, κυρίως, για ταξίδια στην εκτός αιχμής περίοδο", σύμφωνα με την  Ελένη Φαναριώτου, senior researcher της βρετανικής εταιρίας "MediaCoFSS", που οργάνωσε την επίσκεψη στο πλαίσιο της στρατηγικής συμμαχίας με την “MTC GROUP” και έπειτα από συνεννόηση με το Δήμο Θήρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου