Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Αεροδρόμιο 'Μακεδονία": Καταστάσεις για... αγρίους!

Μία κατάσταση «σοκ και δέος» βιώνουν τις τελευταίες εβδομάδες οι επιβάτες που αναχωρούν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Τα σημεία ελέγχου έχουν περιοριστεί σε μόλις δύο, με ένα μηχάνημα το καθένα, με αποτέλεσμα...


...να σχηματίζονται τεράστιες ουρές και να χρειάζονται από 20 λεπτά έως και τρία τέταρτα για να περάσει κανείς τον έλεγχο!
Όποιος παρακολουθήσει το τι συμβαίνει, βλέπει διαρκώς επιβάτες να τρέχουν δεξιά και αριστερά στις πύλες επιβίβασης, αλλόφρονες, προσπαθώντας να προλάβουν τις πτήσεις, ειδικά τις ώρες της ημέρας που υπάρχουν πάνω από δύο-τρεις αναχωρήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Διαρκώς ακούγονται ονόματα επιβατών που τους καλούν να εμφανιστούν στις πύλες, αλλά όσοι από αυτούς βρίσκονται εγκλωβισμένοι στις ουρές, δεν τους δίνεται προτεραιότητα.
Για αυτό μάλιστα, μας καταγγέλουν ότι το προσωπικό ασφαλείας επικαλείται σχετική απόφαση του Αερολιμενάρχη που εξαιρεί μόνον επιβάτες με κινητικά προβλήματα ή ειδικά χαρακτηριστικά.
Συνεργάτης μας που έζησε αυτό το νέο σουρεαλιστικό σκηνικό, μας ανέφερε ότι του θύμισε σκηνικά από την περασμένη δεκαετία!
Περιττό να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει ούτε η γνωστή fast lane, για όσους ταξιδεύουν σε διακεκριμένες θέσεις ή έχουν κάρτες προνομίων των αεροπορικών εταιρειών.
Προσωρινό ή όχι, το πρόβλημα είναι πολύ έντονο. Και κάποιος θα πρέπει να ασχοληθεί.

Ωραία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου