Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

"Τα πήρε ο... δήμαρχος!"

"΄Μα, ήρθε και τα πήρε ο... δήμαρχος", απάντησε με εύλογο αυθορμητισμό και αθώα αφέλεια η υπεύθυνη Ταχυδρομείου σε περιοχή γνωστότατου νησιού του Αιγαίου όταν υποψήφιος σε εκλογές θεσμικού μας φορέα της ζήτησε πληροφορίες για τα ψηφοδέλτια τα οποία είχαν, υποτίθεται, αποσταλεί στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

Και στην, ομοίως, ευλόγως αυθόρμητη και αθώως αφελή απάντηση του ερωτούντος "μα, από που και ως πού τα πήρε αυτός ;" η υπεύθυνη  αυτομάτως αντελήφθη ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά.
Οντως, όπως απεδείχθη και στη συνέχεια, κάτι δεν είχε πάει διόλου καλά για ορισμένους. Τα ψηφοδέλτια είχαν... "αναχαιτισθεί" - για να το θέσουμε κομψά- ενδεχομένως για μία όχι και τόσο διαφανή επεξεργασία. Μετά, πάντως, την πρόκληση σε απευθείας αντιπαράθεση και την απόδοση εξηγήσεων από τον "δράστη" το ζήτημα διευθετήθηκε.
Υπήρξε, ωστόσο, αργότερα μία παραίτηση "με πολύ νόημα", όπως λένε οι γνωρίζοντες. Οι επιπτώσεις της οποίας, θετικές και αρνητικές, θα φανούν εντός των επομένων ημερών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου