Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Στην Αθήνα η επίσημη πρώτη του «Euroleague Turkish Airlines»

Τι λέγαμε για την Τουρκία χθες; Από την Αθήνα, στο παιχνίδι Ολυμπιακού- Ρεάλ Μαδρίτης, την επόμενη εβδομάδα, ξεκινάει μία από τις σημαντικότερες και εντυπωσιακότερες συμφωνίες χορηγιών που έγιναν ποτέ, με πρωταγωνίστρια την Turkish Airlines!

Έκανε αίσθηση, διεθνώς, η κοινή ανακοίνωση της Turkish Airlines και της «Euroleague», για την επίσημη συμφωνία χορηγική συνεργασίας, για τα επόμενα πέντε χρόνια. Μέχρι και το έτος 2015, η Euroleague θα έχει την επωνυμία «Euroleague Turkish Airlines».  Ακόμα και αν οι σχετικές πληροφορίες είχααν κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι η επόμενη διοργάνωση του Final Four της Euroleague, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου του 2011, στο Palau Sant Jordi, στην περιοχή Turin της Βαρκελώνης, θα ονομάζεται «Turkish Airlines Euroleague Final Four», κάτι που επίσης θα έχει πενταετή διάρκεια, με προοπτική επέκτασης της συνεργασίας για ακόμη πέντε χρόνια!
Η Turkish Airlines, που τον τελευταίο χρόνο έχει ταράξει τα ύδατα στις αθλητικές χορηγίες υψηλού επιπέδου (Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον χώρο του ποδοσφαίρου) θα είναι χορηγός ονομασίας και του Eurocup, της δεύτερης σημαντικότερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
« Ποτέ δεν υπήρξε στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ συμφωνία τέτοιου είδους», δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Euroleague, κ. Jordi Bertomeu...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου