Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Θυμηθήκαμε... (Πρώτη η 'Αντζελα έθεσε θέμα αναθεώρησης της Schengen!)


- Και είχε πάρει σειρά και ο Γ. Νικητιάδης

Βρε τι μας θύμιζε όλη αυτή η κινητικότητα για το θέμα των χορηγήσεων και τις προτάσεις αναθεώρησης της συνθήκης Schengen, τι μας θύμιζε; Διότι μπορεί να το πήρε όλο επάνω του ο Π. Γερουλάνος -μεγάλο επικοινωνιακό "σωσίβιο" σε μία "θάλασσα" γενικότερης απραξίας - και μαζί με τον Τ. Rifai να κάνουν τον “σαματά” τώρα, αλλά...
... κατά την προσφιλή μας έκφραση, άλλοι είχαν ξεκινήσει τον καβγά”!
 Ψάξαμε λίγο παραπάνω το ιστορικό και θυμηθήκαμε ότι πρώτη η... Άντζελα Γκερέκου - πριν από δύο χρόνια ακριβώς παρακαλώ, στην άτυπη σύνοδο των υπουργών Τουρισμού στη Μαδρίτη! - είχε θέσει θέμα “κοινής στρατηγικής ευρωπαϊκης visa” για τη διευκόλυνση για των τουριστών από χώρες εκτός Ε.Ε. και κυρίως από τις μεγάλες αγορές προέλευσης επισκεπτών για την Ευρώπη, ήτοι Ρωσία, Ουκρανία, Κίνα, Αραβικά Εμιράτα, Ινδία κοκ!
Και λίγους μήνες μετά, τον Οκτώβριο του 2010, ανάλογη παρέμβαση προς τον Α. Tajani είχε κάνει και ο υφυπουργός Νικητιάδης!
Τώρα καταλάβαμε και ένας από τους λόγους της... “πίκρας και της παγωνιάς” στις σχέσεις των δύο ανδρών (εκείνου και του Παύλου, εννοείται...)
Αυτά γιατί πρέπει να θυμόμαστε, τελικά, κάποια πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου