Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Χίος: Εθνικών διαστάσεων, η καταστροφή στη Χίο


Δεν μπορεί κανείς μας να μείνει αδιάφορος ή ανεπηρέαστος από τη φοβερή καταστροφή που βιώνει η Χίος και οι άνθρωποί της. Ο εφιάλτης των πυρκαγιών στοιχειώνει τη χώρα μας ξανά και ξανά και παίρνει ακριβό τίμημα σε ζωές, περιουσίες και αγαθά. Πόσω μάλλον...

...όταν στην περίπτωση της Χίου μιλάμε και για ένα είδος χλωρίδας, ένα φυσικό προιόν μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως τα μαστιχόδεντρα και η μαστίχα.
Το πλήγμα είναι βαρύτατο και ελπίζουμε, να βρεθούν τρόποι να αποκατασταθούν οι ζημιές έστω και σε βάθος χρόνου. Δεν είναι καιροί να χάνουμε αλλά ούτε και να αφήνουμε στην τύχη ή στην ατυχία τους, οικουμενικές μοναδικότητες της Ελλάδας.
Οφείλουμε επίσης να επισημάνουμε ότι η Χίος, το τελευταίο διάστημα, είχε αρχίσει να αναπτύσσει αξιόλογη δυναμική και στον τουρισμό της, προσφέροντας μάλιστα ένα αρκετά διαφοροποιημένο και ποιοτικό προιόν σε σχέση με άλλα νησιά του Αιγαίου.
Μακάρι να ξεπεραστεί, όσο γίνεται, αυτή η τόσο οδυνηρή κατάσταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου