Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

North Events: Πρόσκληση last minute για την TUR


Η διεθνής έκθεση τουρισμού της Σουηδίας, η TUR, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες στην Βόρεια Ευρώπη ενώ φέτος θα είναι η 28η διοργάνωση στο Γκέτεμποργκ, από 22 έως 25 Μαρτίου. Η North Events...

...η οποία θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο παρουσιάζοντας τουριστικές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, προσφέρει μία ακόμη ευκαιρία τελευταίας στιγμής για ξενοδοχεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση. 
Ο εισερχόμενος τουρισμός από την Σουηδία – ενώ παραδοσιακά αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αγορές μας – παρουσιάζει σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από tour operators σημαντική μείωση κρατήσεων που φθάνει σε μερικές περιπτώσεις ακόμη και το 30%.
Η διοργάνωση της TUR τον Μάρτιο είναι λοιπόν μία σημαντική ευκαιρία για τους Έλληνες ξενοδόχους να δώσουν δυναμικά το παρόν αναβιώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και παράλληλα αξιοποιώντας τις δυνατότητες Networking για επαγγελματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της TUR Connect που διοργανώνεται φέτος την 21η Μαρτίου. 
Λεπτομέρειες στο site της North Events 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου