Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Δύο οι ενστάσεις...

Πολλοί ρωτάτε και ξαναρωτάτε τι γίνεται με τις εκλογές στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο. Είπαμε, τελείωσε η διαδικασία και έχουν υποβληθεί δύο ενστάσεις.

Δράκοι, θησαυροί και Πράσινη... Ανάπτυξη

Είναι πραγματικά συγκινητικές κάποιες τοποθετήσεις ορισμένων εκ των πολιτικών μας ταγών. Συγκινητικές μα συνάμα και παρήγορες

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Διευθύνων Σύμβουλος, που ακριβώς;

Διαβάσαμε με προσοχή την ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού η οποία ήρθε να επιβεβαιώσει προηγούμενη ανάρτησή μας. Η απορία, η δική μας και πολλών αναγνωστών,

Tour Operators: Αρχίζει το... ματς!


Πρώτοι οι Thomson και First Choice άνοιξαν τον χορό των προσφορών για τη θερινή περίοδο του 2010 με εκπτώσεις που θα φθάνουν μέχρι και το ποσό των 200 λιρών!

Βρήκαν Πρόεδρο, ψάχνουν Γενικούς Διευθυντές


Αντε και βρήκαν τον Πρόεδρο - ο δικηγόρος Νικόλας Κανελλόπουλος, μέχρι πρότινος νομικός σύμβουλος της κας Αντζελας Γκερέκου - και νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον ΕΟΤ οι φίλτατοι πολιτικοί προιστάμενοι και λοιποί αρμόδιοι αξιωματούχοι του τομέος Τουρισμού.

"Τα πήρε ο... δήμαρχος!"

"΄Μα, ήρθε και τα πήρε ο... δήμαρχος", απάντησε με εύλογο αυθορμητισμό και αθώα αφέλεια η υπεύθυνη Ταχυδρομείου σε περιοχή γνωστότατου νησιού του Αιγαίου όταν υποψήφιος σε εκλογές θεσμικού μας φορέα της ζήτησε πληροφορίες για τα ψηφοδέλτια τα οποία είχαν, υποτίθεται, αποσταλεί στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

Ξεκινάμε! Φάση Πρώτη...

Οταν ετοιμάζει κανείς μία επαναστατική για τα δεδομένα του εκάστοτε περιβάλλοντος κίνηση, συνήθως το πράττει σιωπηρά και με πολλές προφυλάξεις. Εμείς δεν κρατιόμαστε! Και σας δίνουμε μία πρώτη, μικρή ομολογουμένως, "γεύση" αυτού που θα ακολουθήσει σε λίγο καιρό και που πράγματι, θα είναι αρκετά πρωτοποριακό για αυτά που γνωρίζετε και έχετε συνηθίσει.