Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Δύο οι ενστάσεις...

Πολλοί ρωτάτε και ξαναρωτάτε τι γίνεται με τις εκλογές στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο. Είπαμε, τελείωσε η διαδικασία και έχουν υποβληθεί δύο ενστάσεις.
Οπως μαθαίνουμε, η μία προέρχεται από τον κ. Σπύρο Διβάνη (στην κατηγορία Πολυτελείας, στην 1η εκλογική ομάδα περιφέρεια Στερεάς) καθώς, όπως υποστηρίζει δεν βρήκε στα ψηφοδέλτια που άνοιξαν τις ψήφους από τα τέσσερα ξενοδοχεία του! Το "μήλον της έριδος" στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι επτά φάκελοι-ψηφοδέλτια, τα οποία κρατήθηκαν εκτός διαδικασίας καταμέτρησης επειδή δεν έφεραν σφραγίδα ταχυδρομείου.
Η άλλη ένσταση έχει υποβληθεί από τον κ. Δημήτρη Πολλάλη (κατηγορία Γ, Δ και Ε, 2η εκλογική ομάδα) και έχει να κάνει και αυτή με τον αριθμό των φακέλων-ψηφοδελτίων που είχαν κατατεθεί.
Κατά τα άλλα, αναμένονται νεότερα, πολύ σύντομα, από την επαναληπτική διαδικασία στα ξενοδοχεία Δ & Ε Κατηγορίας στη Ρόδο. Για αυτή την περίπτωση, υποσχόμεθα ειδική "αφιέρωση"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου