Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Spot Π. Γερουλάνου: Ανοίξαμε και (σας) περιμένουμε!


Εσείς μπορεί να στραβώσατε που το είδατε πρωί-πρωί αλλά εμείς γελάσαμε. Από το μήνυμα ότι... “έτσι πρέπει να δουλέψουμε παντού” - φανταστείτε, δηλαδή, μία κυβέρνηση ολόκληρη με τους ρυθμούς του! - μέχρι τις θεατρικές κινήσεις και το όλο στήσιμο. Βέβαια, είναι ιδιαίτερη η προσπάθεια που καταβάλλει ο άνθρωπος...

...που εμφανώς και προφανώς, η διαδικασία έκθεσης στο ευρύ κοινό και τριβής με τον “λαό”, δεν είναι και ο,τι καλύτερο μπορεί να του συμβεί.
Ο βασικός λόγος που το αναπαράγουμε είναι, φυσικά, το ότι θα περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας μέχρι το απόγευμα, ας πούμε στις 18:00. Η ανταπόκρισή σας σε εκείνη τη δήλωσή του για τα μαθητικά του χρόνια, μας συνεπήρε. 
Κουράγιο!

17 σχόλια:

  1. Είναι πραγματικά λυπηρό που προσπαθείς να αποκτήσεις ειδησεογραφική υπόσταση γράφοντας τέτοιες ειδήσεις. Αυτό δείχνει ότι δεν έχεις καμία σχέση με τον τουρισμό. Εκτός και αν θέλεις να γίνεις το fimotro του τουρισμού, οπότε πάω πάσο.
    (Ξέρω πως δεν θα το δημοσιεύσεις, αλλά μου φτάνει που το διαβάζεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! αν και το "ειδησεογραφική υπόσταση", ίσως είναι και ελαφρώς προσβλητικό.
    Κάποιο σχόλιο για το spot, μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή δουλεύω χρόνια στον τομέα, το συγκεκριμένο spot είναι από τα καλύτερα που έχουνε γίνει μέχρι στιγμής. Επίσης ο συγκεκριμένος Υπουργός σε σχέση με όλους τους προηγούμενους έχει δώσει έργο με πρόσημο θετικό στον τουρισμό. Μου φαίνεται από αυτά που γράφεις ότι έχεις κάτι προσωπικό μαζί του και δεν δίνεις βάση στην δουλειά που έχει γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά το spot είναι μακράν από τα καλύτερα που έχουν γίνει! Και θα θελα πολύ να μου πείτε ποιος από τους Υπουργούς που περάσανε στον Τουριστικό κλάδο σας ικανοποίησε γιατί παρατηρώ μία είδους προσωπική επίθεση στον Γερουλάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχα. Sorry, αλλά αυτό το "καμία σχέση με τον Τουρισμό" με πέθανε!
    Έχει ο... Γερουλάνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητά μας «lenaS» και “alexL” και όπως αλλιώς θα εμφανιστείτε σε λίγο, δεν έχετε και φαντασία! Μία παρέμβαση πάτε να κάνετε αλλά σας βγαίνει… copy paste. Φτιάξτε και κανένα άλλο ψευδώνυμο.
    Παρόλα αυτά, είμαστε πραγματικά εξαιρετικά χαρούμενοι που ύστερα από δυόμιση χρόνια βρέθηκαν επιτέλους ένας-δύο άνθρωποι που να θεωρήσουν τον περί ου ο λόγος υπουργό τόσο επιτυχημένο και ικανό! Ζούμε, πράγματι, μία ιστορική στιγμή.
    Το tourism lobby δεν έχει προσωπικά με κανέναν. Έχει πρόβλημα με το πολιτικό «φουμάρισμα», την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και των στοιχείων και τα επικοινωνιακά τερτίπια των πολιτικών και των επιτελείων τους. Τα σχόλια σας τα δημοσιεύσαμε, φυσικά, για να τα διαβάσετε ότι τα δημοσιεύσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσικά και τα δημοσίευσες για να τα διαβάσουμε γιατί πιστεύεις στην ελευθερία της έκφρασης. Θα ενημερώσω και τους άλλους. Lol!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Blog είσαι και blog θα παραμείνεις. Και ότι κατάλαβες, κατάλαβες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητό Lobby, όσο και αν σε συμπαθώ αυτή τη φορά το παρατράβηξες. Το spot του κ. Γερουλάνου είναι πράγματι καταπληκτικό. Σαν ταινία μικρού μήκους, που της αξίζει τουλάχιστον Οσκαρ. Ο σκηνοθέτης είναι πάρα πολύ καλός, ο φωτισμός άριστος, τα πλάνα θαύμα. Ο κόμπος της γραβάτας και το αυτί του υπουργού ξεφεύγει σε κάποια σημεία, αλλά δεν πειράζει. Πταίσμα. Η ροή του λόγου του και ο τρόπος που τα λέει παρασέρνουν τα πλήθη. Είναι ένας χαρισματικός λαοπλάνος. Αδιαφορώ για το περιεχόμενο του κειμένου, με μάγεψε το βλέμμα του. Η αρχοντιά του. Σταμάτα να χτυπάς τον Παύλο. Είναι ο μόνος ωραίος που έχει μείνει. Κορίτσια, βάλτε το βίντεο στο mute και απολαύστε τον όλες τις ώρες ότι και αν κάνετε! Μιλάει στην καρδιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκαν οι «εγκάθετοι» από το σχόλιο του lobby για το spot Γερουλάνου. Μήπως επειδή «τα ράσα δεν κάνουν τον Παππά»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε lobby γιατί απαντάς; Χαχαχα! Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά lobby πρέπει να χαίρεσαι σήμερα με την κίνηση στο blog σου! wow! Ποιος στην χάρη σου βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας μιλήσουμε για την ουσία του σποτ. Δηλαδή για όσα λέει και όχι για το αν είναι ωραίο, πολύ ωραίο ή λιγότερο ωραίο το σποτ. Αναρωτιέμαι αλήθεια, αν αυτά που επικαλείται ο κ. Γερουλάνος στο σποτ του τα πιστεύει.
    Αν μεν τα πιστεύε, τότε -το λιγότερο- είναι εκτός πραγματικότητας. Ζει σε κάποια άλλη χώρα.
    Αν δεν τα πιστεύει, τότε είναι πολύ καλός performer!

    Είτε έτσι, είτε αλλιώς και μόνο που προσπαθησε να μας πείσει, του αξίζουν συγχαριτήρια για το κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριοι σοβαρευτείτε. Μας είναι αδιάφορο για το πώς «πλασάρεται» ο κύριος Γερουλάνος. Σημασία έχει η ουσία και η ουσία είναι ότι πέρα από τα «φρου φρου και τα αρώματα» ο κύριος αυτός ήταν και αδιάφορος για τον τουρισμό και άσχετος. Όσο για τον Πολιτισμό, ένα πράγμα μπορεί κανείς να του αναγνωρίσει: ότι είναι… πολιτισμένος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε σεις τι λέτε τώρα; Μέχρι και ο Βενιζέλος τον έψαχνε στα γυμναστήρια για να του θυμίσει ότι είχαν σύσκεψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή