Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

"Δοκιμασία" για πολλούς προορισμούς η περίοδος του Πάσχα


Αν παραξενεύει ορισμένους η ένταση και η έκταση των αντιδράσεων και των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης, πέραν των τοιυριστικών και άλλων επαγγελματικών Ενώσεων για την απεργία της ΠΝΟ στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, η εξήγηση είναι απλή: Η εξέλιξη της κίνησης για το Πάσχα, και των...

...Καθολικών και των Ορθόδοξων, είναι εξαιρετικά απογοητευτική για πολλούς προορισμούς και ειδικά για τους νησιωτικούς και η απεργία τις μέρες που αρχίζει η μετακίνηση των εκδρομέων και των τουριστών, αποτελεί απλά χαριστική βολή.
Η κίνηση από το εξωτερικό, λόγω εποχής είναι σχετικά περιορισμένη, ενώ η εσωτερική αγορά είναι κυριολεκτικά “παγωμένη”, ακόμα και στους προορισμούς που βρίσκονται κοντά σε μεγάλα αστικά κέντρα.
Πολλές ξενοδοχειακές μονάδες δεν πρόκειται να ανοίξουν για το Πάσχα, ενώ πολλές και από αυτές που θα ανοίξουν, θα ξανακλείσουν μέχρι την έναρξη της περιόδου, που μετατίθεται για μετά τα μέσα Μαίου.
Όπως μας έλεγαν χαρακτηριστικά, στην Κέρκυρα, δέκα από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού, συνολικής δυναμικότητας 5.000 κλινών, θα παραμείνουν κλειστές!
Ανάλογα περιορισμένος θα είναι ο αριθμός των μονάδων που θα ανοίξουν στη Δυτική Πελοπόννησο, στην Κρήτη, στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο και στις Κυκλάδες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου