Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Έτσι, ίσως, εξηγείται...


Έχετε προσέξει ότι, καμιά φορά, κάποιες δηλώσεις πυροδοτούν "κύμα" ανταπαντήσεων και σχολίων; Λοιπόν, έτσι για να πάει καλά η εβδομάδα, ξεκινάμε με τη δήλωση-σταθμό του Π. Γερουλάνου στο "Κ" της Καθημερινής και περιμένουμε τα σχόλιά σας (μέχρι τις 16:00): “Αντιμετώπισα ως παιδί προβλήματα επειδή...
 
...το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα θεώρησε ότι δεν είχα τις δυνατότητες να πετύχω πράγματα στην ζωή μου. Έφυγα από την Ελλάδα ακριβώς επειδή οι γονείς μου είχαν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσω έξω και εκεί πέτυχα πέντε πράγματα. 
Οι αποκλεισμοί δεν είναι μόνο οικονομικοί. Εμένα αυτό το αίσθημα αδικίας μου προκλήθηκε από την παιδεία και από τότε είχα πάρει την απόφαση ότι, εάν ποτέ μου δοθεί η ευκαιρία, θα ασχοληθώ με την πολιτική”.


ΥΓ. Σχόλια κι απαντήσεις ή απευθείας στην ανάρτηση, ή στο tourismlobby@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς που βρέθηκε αυτός ο άγιος άνθρωπος ο ΓΑΠ και τον περιμάζεψε απο την ξενιτιά, τον έφερε στο Ελλάντα, τον έκανε υπουργό και δεν πήγαν χαμένοι οι κόποι και οι σπουδες στο εξωτερικό!!!

    Παυλάκο, δεν θα πλήξεις οι ψηφοφόροι σου, σου έχουν ετοιμάσει εκπλήξεις....

    Το άλλο όμως δεν το γράψατε για τον "αγαπημένο" σας υφυπουργό, --> http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=852:2012-04-09-13-33-26&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή