Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ν.Δ.: Τοποθετείται (οσονούπω) για τα ζητήματα Τουρισμού

Ανακοινώσεις και προφανώς και δεσμεύσεις της Ν.Δ., δια του προέδρου της Αντώνη Σαμαρά, αναμένονται εντός των επομένων ημερών, ίσως και σήμερα, επί των φλεγόντων ζητημάτων που απασχολούν τον τουριστικό κόσμο. Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε σχετική συνάντηση…


...με μέλη του προεδρείου του ΣΕΤΕ, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα κύρια και βασικά ζητήματα που απασχολούν αυτήν την περίοδο τον τουριστικό τομέα, από τις διαρθρωτικές αλλαγές μέχρι τομές και στρατηγικές παρεμβάσεις ακόμα και σε θέματα οικονομικής πολιτικής, όπως ο ΦΠΑ, οι ρυθμίσεις για τη γραφειοκρατία, τις τουριστικές επενδύσεις κ.α.
Όσον αφορά την τροπολογία για τη σύσταση της Εταιρείας Marketing - «Marketing Greece ανώνυμη εταιρεία προώθησης και ανάπτυξης τουρισμού» ο πλήρης τίτλος –για τη διαδικασία της οποίας σχολιάζαμε την Παρασκευή και τελικά υπογράφουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Δ. Παπουτσής (Καβάλα) και Μ. Παπαδόπουλος (Αχαΐας), μπορεί να κατατέθηκε εκπρόθεσμα αλλά οι γνωρίζοντες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ξέρουν ότι έγκειται στην ευχέρεια του αρμόδιου υπουργού – του κ. Βορίδη εν προκειμένω - αν θα την αποδεχθεί ή όχι.
Αναμένουμε νεότερα και επ’ αυτού…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου