Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Κέρκυρα: Ξεκινάει το έργο της παράκαμψης αεροδρομίου!


Ένα από τα... “γιοφύρια της Άρτας” της Κέρκυρας, η παράκαμψη του αεροδρομίου, φαίνεται ότι τελικά οδεύει προς επίλυση και οριστική διευθέτηση. Η σχετική σύμβαση υπεγράφη από το Δήμαρχο Κέρκυρας Γ. Τρεπεκλή και τους αναδόχους εργολάβους προϋπολογισμού...

...περίπου 2,3 εκατ. ευρώ.
Όπως αναφέρει ο τοπικός τύπος, π.χ. corfupress ο Δήμαρχος Κέρκυρας ενημέρωσε ότι με το έργο αυτό, ολοκληρώνεται η παράκαμψη του αεροδρομίου, δημιουργείται κυκλικός κόμβος από τις οδούς Επτανήσου, Ρήγα Φεραίου και Παναγούλη, στο πλαίσιο του πολεοδομικού σχεδιασμού του Δήμου Κέρκυρας και επιτυγχάνεται η καλύτερη κυκλοφορία.
Πρόκειται ίσως για ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα προβλήματα του νησιού,  που δημιουργεί πολλά προβλήματα και στην κυκλοφορία αλλά και ειδικότερα στη λειτουργία αλλά και στα σχέδια αναβάθμισης του αεροδρομίου.
Να θυμίσουμε ότι το 2010, αμφότερες οι κεφαλές της πολιτικής ηγεσίας του Τουρισμού τότε είχαν δεσμευτεί ότι το έργο ήταν “θέμα ημερών”...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου