Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Της Ημέρας: Μία... "ορφανή" επιταγή "δυναμιτίζει" τον ΕΟΤ χριστουγεννιάτικα!


Αγαπητό μου Lobby,
εσύ το ξεκίνησες σήμερα στο “πνεύμα των Χριστουγέννων”, ευλαβικά και προσεκτικά, αλλά εγώ που έχω και το... “ακαταλόγιστο” μεταφέρω τα απίστευτα σκηνικά που γίνονται στον ΕΟΤ από την Παρασκευή το βράδυ με αντικείμενο μία... “ορφανή” επιταγή: Αστυνομίες, σφραγίσματα γραφείων...

...εισαγγελείς, ΕΔΕ, ο κακός χαμός!
Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν στην Τράπεζα της Ελλάδος κάποιος πήγε να εισπράξει επιταγή του ΕΟΤ ύψους 150.000 ευρώ (!) αλλά με ποσό για το οποίο δεν υπήρχε κανένα απολύτως παραστατικό, δέσμευση πίστωσης ή κάποιο άλλο ένταλμα πληρωμής, τουλάχιστον από τις πρώτες έρευνες που έγιναν!
Άρχισε ένας τρελός κύκλος “πανικού”, φθάσαμε στο σημείο να “σφραγίζεται”, όπως λένε οι πληροφορίες, το γραφείο συμβούλου της Διοίκησης και να παίζεται μία ιδιόρυθμη “κολοκυθιά” με το ποιός είχε τα μπλοκ των επιταγών του Οργανισμού, πότε, που και γιατί!!!
Γιατί, όπως φαίνεται, τα μπλοκ βρέθηκαν για ένα διάστημα κάποιων ημερών σε γραφείο  του 6ου όπου δεν θα έπρεπε να βρίσκονται, για να το πω ευγενικά.
Ποιος υπέγραψε και για ποιόν, είναι αυτό που ερευνούν τώρα.
Λεπτομέρειες τώρα μαθαίνω, αλλά φαίνεται ότι η ιστορία αυτή έχει δρόμο ακόμα...
Με αγάπη (ακάλυπτη)
angel

1 σχόλιο:

  1. Οκ, να συπληρώσουμε τα νεότερα: Το ακριβές ποσό ειναι 147.000, το στέλεχος της επιταγής δεν είναι κομμένο στην αρχή του μπλοκ αλλά μετά τα πρώτα δέκα στελέχη, φέρει πλαστογραφημένη υπογραφή του πρώην γ.γ., έχει τέσσερις οπισθογραφές, με τουλάχιστον δύο από αυτές να πιθανολογείται ότι είναι πλαστογραφημένες.
    Σημεία ενδιαφέροντος: Αν αληθεύει ότι τα μπλοκ των επιταγών βρέθηκαν στο γραφείου συμβούλου του γ.γ., χωρίς τα απαραίτητα στοιχεία παράδοσης-παραλαβής από τις οικονομικές υπηρεσίες και αν ναι γιατί και πως δεν ήξεραν οι "δράστες" ότι για ποσά άνω συγκεκριμένου ύψους, γίνεται πάντα διασταύρωση από την ΤτΕ με το λογιστήριο του ΕΟΤ...
    Ταύτα προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή