Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η wizzair ξεκινάει Βουδαπέστη - Θεσσαλονίκη, η Iberia "κόβει" Αθήνα


Μία αεροπορική “ράβει”, άλλη κόβει.  H wizzair δεν ξεχνά τη Θεσσαλονίκη από τη μία πλευρά και επαναφέρει το παλαιότερο δρομολόγιό της από Βουδαπέστη, η Iberia διακόπτει τη σύνδεσή της με την Αθήνα. Σύμφωνα με...

...τα σχετικά στοιχεία από τη ροή των νέων δεδομένων των αεροπορικών εταιρειών  για το 2013 στο διαδίκτυο, η wizzair ανοίγει ξανά την αγορά της Βουδαπέστης για τη Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο, από 1ης Απριλίου, με δύο πτήσεις την εβδομάδα.
Σταθμεύοντας ένα ακόμα Α 320 στη Βουδαπέστη (το έβδομο), η εταιρεία επεκτείνει τα δρομολόγια της σε άλλους τέσσερις ευρωπαικούς προορισμούς.
Στον αντίποδα, η Iberia διακόπτει πτήσεις προς Αθήνα, Κάιρο και Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, η εταιρεία διακόπτει τις πτήσεις της προς την Αθήνα από τις 9 Ιανουαρίου και προχθές σταμάτησε να δέχεται και κρατήσεις.
Ωστόσο, φαίνεται ότι σχεδιάζει κάποιες πτήσεις στο διάστημα μεταξύ 4 και 31 Μαρτίου (Πάσχα των Καθολικών).

1 σχόλιο:

  1. Αυτη ειναι η εμπειρία μου από την πτήση μου με την wiza air . Aπλά καθυστέρησε για δυόμισι ώρες .. αλλά δεν έβγαλε και καμιά ανακοίνωση.. περιμέναμε στην πύλη και απλά βλέπαμε την ώρα να περνάει και να μην εμφανίζεται κανένας ούτε καν για να μας ειδοποιήσει ότι δεν θα φύγουμε στην ώρα μας ή αν έπεσε το αεροπλάνο και δεν θα φύγουμε πότε ... Κατά τα άλλα αν περισσεύει μια τρίχα από την αποσκευή με άθλιο τρόπο σε βάζουν και πληρώνεις 30€ . (Για το δικό σας καλό μην τολμήσετε και κάνετε παράπονα στην εταιρεία γιατί μαλον θα σας βαρεσουν )

    ΑπάντησηΔιαγραφή