Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Όμιλος Mouzenidis: Δυναμική ανάπτυξη και νέες επενδύσεις


- Αύξηση 100% στις προκρατήσεις για το 2013

- Διακίνησε 300.000 πελάτες τη φετινή περίοδο

Με περισσότερες επενδύσεις, εξασφάλιση νέων συνεργασιών καθώς και επέκταση του χειμερινού προγράμματος πτήσεων προς τη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, «απαντά» ο Όμιλος Mouzenidis Group στις απαιτήσεις κάλυψης της αυξανόμενης ζήτησης για Ελλάδα από τις αγορές της Ρωσίας και της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών.

Με αιχμή την εταιρεία Mouzenidis Travel και μετά και την εντυπωσιακή συμμετοχή στην έκθεση Philoxenia 2012, ο Όμιλος ολοκληρώνει αυτό το διάστημα τον σχεδιασμό των κινήσεών του για την περίοδο 2013-2014 και αξιολογεί τις αναφορές και τα δεδομένα που έχει από το δίκτυο των 64 αντιπροσωπειών και των πολυάριθμων συνεργατών του.   
Potidea Palace
Ειδική βαρύτητα δίνεται στη Ρωσική αγορά, όπου όπως διαπιστώνει ο Γενικός διευθυντής της εταιρίας στη Ρωσία, Αλέξανδρος Τσαντικίδης, η τάση για την Ελλάδα είναι σταθερά αυξητική τα τελευταία χρόνια και ειδικά την τουριστική περίοδο του 2012 η αύξηση ήταν περίπου 35%. 
Ειδικά για την Mouzenidis Travel, η αύξηση τη φετινή περίοδο έφθασε περίπου στο 55% ενώ οι παρακρατήσεις για το 2013 είναι αυξημένες κατά 100% σε σχέση με το 2012.
Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Τσαντικίδης, «αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς πρέπει να αποφασίσουμε με ποιον τρόπο θα επανεπενδύσουμε  στην ρωσική αγορά, με σταθερό μας στόχο την ακόμα μεγαλύτερη αύξηση του τουριστικού ρεύματος στην Ελλάδα». 
Ο αριθμός των τουριστών που διακίνησε η εταιρεία από τις κύριες αγορές δραστηριότητάς της, το τρέχον έτος, προς την Ελλάδα εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τις 300.000, ενώ την περίοδο του 2011 ήταν στο επίπεδο των 200.000.
Σημειώνεται ότι το 2009 ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 80.000 τουρίστες.
Το Χειμερινό Πρόγραμμα
Την περίοδο φθινόπωρο - χειμώνας  2012, η εταιρεία  Mouzenidis Travel,  πραγματοποιεί τακτικές πτήσεις στη Θεσσαλονίκη από τη Μόσχα – τρεις φορές την εβδομάδα - από Κίεβο Ουκρανίας (δύο φορές την εβδομάδα) καθώς και από το Ροστόβ, το Κράσνονταρ και το Μινσκ (Λευκορωσία) σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρίες "Astra airlines", "Vim-avia", κ.α.
Για πρώτη φορά μάλιστα, την περίοδο Φθινόπωρο -Χειμώνας 2012-2013 το  πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη επεκτάθηκε, σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία "Astra Airlines" από οκτώ πόλεις της Ρωσίας: Ομσκ (6-9 Νοεμβρίου), Γιεκατερινμπούργκ (10-14  και 15-19 Νοεμβρίου), Περμ (20-23 Νοεμβρίου), Σαμαρά (29 Νοεμβρίου - 03  Δεκεμβρίου), Καζάν (4-7 Δεκεμβρίου), Ν. Νοβγκόροντ (8-12 Δεκεμβρίου), Αγία  Πετρούπολη (13-17 Δεκεμβρίου), Βολγκογκράντ (18-21 Δεκεμβρίου).
Κατά τη διάρκεια κάθε τουριστικής περιόδου, σε συνεργασία με τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες της Ελλάδας, Ρωσίας, Ουκρανίας και Λευκορωσίας, ο tour operator πραγματοποιεί καθημερινά πάνω από 30 πτήσεις στην Ελλάδα.
Οι τακτικές απευθείας πτήσεις στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο) την περίοδο άνοιξη - καλοκαίρι 2012 σε συνεργασία με τις εταιρίες "AEROFLOT" (με κανονική business class), "ASTRA AIRLINES", "VIM-AVIA", "URAL-AIRLINES", κ.α., πραγματοποιούνταν από 17 πόλεις της Ρωσίας: Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Βολγκογκράντ, Βορονέζ, Γιεκατερινμπούργκ, Καζάν, Κράσνονταρ, Ν. Νόβγκοροντ, Νοβοσιμπίρσκ, Ομσκ, Όρενμπουργκ, Περμ, Ροστόβ, Σαμάρα, Τολιάτι,Τιουμέν, Σαράτοβ.
Kava Idea
Σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία " ASTRA AIRLINES πραγματοποιούνταν απευθείας τακτικές πτήσεις στην Ελλάδα από τέσσερις πόλεις της Ουκρανίας: Κίεβο, Ντόνετσκ, Χάρκοβο και Λβίβ.  
Επιπρόσθετα, απευθείας τακτικές πτήσεις στην Ελλάδα πραγματοποιούνταν σε συνεργασία με την "BELAVIA" από την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, Μινσκ.
O Όμιλος Mouzenidis Group, είναι ένα μεγάλο ελληνικό επιχειρηματικό σχήμα συμμετοχών, το οποίο ιδρύθηκε το 1995 από τον Μπόρις Μουζενίδη.   
Εκτός από την κύρια και τη μητρική εταιρεία διαχείρισης Mouzenidis Travel , ο όμιλος εταιρειών Mouzenidis περιλαμβάνει τις εξής θυγατρικές εταιρίες:
  • Την εταιρεία διαχείρισης ακινήτων, Mouzenidis Real Estate
  • Το ορθόδοξο προσκυνηματικό κέντρο «SOLUN»
  • To σύγχρονο μοντέρνο ξενοδοχείο  Potidea Palace 4*+
  • Την σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα Portes Palace 4*+
  • Τον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων (car park) και την αίθουσα VIP (VIP LOUNGE)  στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» 
  • Την εταιρεία παραγωγής κρασιού Mouzenidis Wine και το μοναδικό κελάρι – κάβα  Kava Idea,
  • Την εταιρεία αερομεταφορών φορτίων (cargo) CSR Air service
  • Διαδικτυακή πύλη πληροφόρησης (informational  portal) Grecomania.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου