Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

skyscanner: "Εκρηξη" αναζητήσεων για one way ταξίδια...


- Ο αντίκτυπος της εσχατολογίας
στην ταξιδιωτική κίνηση...
- Στον "χάρτη και ο... Κιρκιντζές της Διδώς Σωτηρίου!

Μπορεί κάποιοι από εμάς να το αμπελοφιλοσοφούμε το θέμα γενικότερα και πολλοί άλλοι να μην δίνουν καμία σημασία, αλλά είναι και πάρα πολλοί εκείνοι που δίνουν μεγάλη βάση και προετοιμάζονται καταλλήλως. Για την 21η Δεκεμβρίου και το τέλος του αστρονομικού κύκλου, βάσει του ημερολογίου των Μάγιας, ο λόγος. Όπως...

...προκύπτει από τα στοιχεία του skyscanner, έχουν εκτοξευθεί σε πρωτόγνωρα επίπεδα οι αναζητήσεις πτήσεων... άνευ επιστροφής προς διάφορα μέρη του κόσμου, αλλά κυρίως προς τα δύο χωριά, ένα στη Νότιο Γαλλία, το Bugarach και το άλλο στην Άνω Έφεσσο, στην Τουρκία το Şirince ή Κιρκιντζές (και αν σας θυμίζει κάτι αυτό, είναι το χωριό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η Διδώ Σωτηρίου ("Ματωμένα Χώματα") από το οποίο εκδιώχθηκε η οικογένειά της και αυτή παιδί, μαζί με τους άλλους κατοίκους του το 1922!
Δεν το έχουμε ερευνήσει περισσότερο, αλλά φαίνεται ότι επικρατεί η θεωρία πως στα δύο αυτά σημεία, όσοι βρεθούν εκεί, θα είναι ασφαλείς σε περίπτωση που θα έρθουν τα πάνω, κάτω, που εμφανιστούν ξανά οι αστρικοί μας επισκέπτες και γενικώς αν “θα πέσει ο Ουρανός στο κεφάλι μας”, όπως διαχρονικά φοβόντουσαν οι Γαλάτες.
Η 22η Δεκεμβρίου, πάντως, σύμφωνα με το skyscanner, εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως η μέρα με τον μεγαλύτερο φόρτο ταξιδιών και αναχωρήσεων προς προορισμούς των γιορτών.
Τια να πούμε, κοντός ψαλμός αλληλούια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου