Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Air Canada rouge: Η νέα εταιρεία της Air Canada και στην Αθήνα


Μία νέα αεροπορική εταιρεία που θα επικεντρωθεί στον τουριστικό τομέα, ανακοίνωσε η Air Canada. Η νέα εταιρεία που “βαπτίστηκε” Air Canada rouge, θα ξεκινήσει πτήσεις με ειδικές οικονομικές τιμές τον Ιούλιο του 2013, σε πλειάδα προορισμών μεταξύ των οποίων και η Αθήνα. Η Air Canada rouge...

...θα συνεργάζεται απευθείας με το τουριστικό σκέλος του Ομίλου, Air Canada Vacations και ανακοινώθηκαν και νέες πτήσεις προς Βενετία και Εδιμβούργο.
Με την ανακοίνωση της νέας εταιρείας, προσφέρονται προνομιακές τιμές για αυτούς του δύο προορισμούς, για Αθήνα, Κούβα, Δομινικανή Δημοκρατία, Τζαμάικα και Κόστα Ρίκα.
Η εταιρεία θα αναλάβει τις εποχιακές πτήσεις από Τορόντο και Μόντρεαλ της Air Canada για Αθήνα με σχέδια για περαιτέρω επέκταση και ανάλογα με τη ζήτηση και σε μεγαλύτερη συχνότητα.
Πτήσεις προς Αθήνα ξεκινάει από 1η Απριλίου και η Ukraine International, με πέντε πτήσεις την εβδομάδα αλλά και προς Θεσσαλονίκη, με μία πτήση την εβδομάδα από 27 Απριλίου μέχρι 28 Σεπτεμβρίου.
Η Ukraine International ανακοίνωσε οκτώ νέα δρομολόγιο και είναι πιθανό, σε κάποια από αυτά να αναλάβει υφιστάμενες πτήσεις της Aerosvit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου