Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Διαβάσαμε: "Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε."...


Μέχρι σήμερα, οι όποιες προσπάθειες αξιοποίησης του παραλιακού άξονα, πέραν του ότι έπεφταν και εξακολουθούν αν πέφτουν σε χάσματα μεγάλου θεσμικού και δημοσιονομικού - ή και σκέτου νομικού - βάθους καθώς και σε δίνες γραφειοκρατίας , ήταν και αποσπασματικές. Τώρα...

...μαθαίνουμε για μία νέα προσέγγιση. Συνολική και... επιμήκη.
Όπως  αποκαλύπτει η “Ημερησία”, στο πλαίσιο του νέου Αναπτυξιακού Νόμου ετοιμάζονται ρυθμίσεις για τη σύσταση και λειτουργίας της εταιρείας “Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε.”, στην οποία, ως σκοπός της, ορίζεται «η διοίκηση, η διαχείριση και η αξιοποίηση δημοσίων και ιδιωτικών εκτάσεων, κτιρίων και εγκαταστάσεων, καθώς και εκτάσεων, κτιρίων και εγκαταστάσεων ιδιοκτησίας ΝΠΔΔ, που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του ακρωτηρίου Σουνίου (στο εξής η «Υπό Αξιοποίηση Περιοχή») και που παραχωρούνται στην εταιρεία με τις κοινές υπουργικές Αποφάσεις της επομένης παραγράφου ή μεταβιβάζονται σε αυτήν με αγοραπωλησία, δωρεά, κληροδότημα ή άλλου τύπου σύμβασης κ.λπ., εξαιρουμένων ρητώς των εκτάσεων του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και της Παράκτιας Ζώνης Αγίου Κοσμά Αττικής (πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Ιστιοπλοΐας Αγίου Κοσμά και Εθνικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά), του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ), του Αστέρα Βουλιαγμένης και των Μαρινών Αλίμου και Γλυφάδας”!
Η Εταιρεία θα εποπτεύεται από το υπουργείο Ανάπτυξης αλλά θα λογοδοτεί στο ΤΑΙΠΕΔ.
Για να δούμε τι θα δούμε, πάλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου