Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ryanair@Chania: Ένταση σε Ρόδο-Κω, αναμονή στη Θεσσαλονίκη


Λογικό και επόμενο είναι, η ανακοίνωση της επιλογής των Χανίων ως hub της Ryanair στην Ελλάδα, να έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις σε άλλους προορισμούς που, είτε διεκδικούσαν και αυτοί μίας βάση της εταιρείας, είτε απλά επιδιώκουν το κλείσιμο συμφωνιών. Σε Ρόδο και Κω...

...τα πνεύματα οξύνθηκαν, σε τοπικό επίπεδο και αμέσως άρχισαν οι τοποθετήσεις και οι αντεγκλήσεις μεταξύ τοπικών παραγόντων και πλευρών, λόγω και του γνωστού ιστορικού των κινήσεων και των προσπαθειών υπογραφής νέας συμφωνίας, όπως φαίνεται εδώ και εδώ.
Πολλές συζητήσεις και στάση αναμονής έχει προκαλέσει και η πρόθεση της Ryanair να εκτελεί εσωτερικό δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη, στην οποία, ο τουριστικός κόσμος περιμένει τις λεπτομέρειες για να αξιολογήσει την εξέλιξη αυτή.
Στο site της Ryanair “ανέβηκε” ως ημερομηνία έναρξης του δρομολογίου η 25η Απριλίου 2013, αλλά ακόμα δεν έχουν “ανοίξει” οι κρατήσεις και δεν ξέρουμε και τις τιμές που θα προσφέρονται οι πτήσεις.
Το μόνο καινούριο στοιχείο στην περίπτωση των Χανίων, είναι η ανακοίνωση ότι το αεροσκάφος που θα σταθμεύει στο “Ι. Δασκαλογιάννης” θα είναι ένα Boeing 737-800, το οποίο, σε πλήρη ανάπτυξη θέσεων μπορεί να μεταφέρει έως και 189 επιβάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου