Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Star Alliance: Υπό μία "στέγη" από το 2014, στο Terminal 2 του Heathrow


Με μεγάλη ικανοποίηση έγινε αποδεκτή η απόφαση της διοίκησης του Heathrow να συγκεντρώσει υπό μία «στέγη», το Terminal 2, όλες τις εταιρείες μέλη του δικτύου της Star Alliance για την εξυπηρέτηση του σημαντικότερου διεθνούς αερολιμένα παγκοσμίως.

«Μετά από πολυετή σχεδιασμό για τη δημιουργία ενός κορυφαίου ενοποιημένου τερματικού σταθμού για τη συμμαχία από κοινού με την ομάδα του Colin Matthew στο αεροδρόμιο του Heathrow, μπορούμε πλέον να περάσουμε στη φάση της υλοποίησης» δήλωσε ο Mark Schwab, Διευθύνων σύμβουλος της Star Alliance.
Η Star Alliance είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία και ο σημαντικότερος εμπορικός και τουριστικός δίαυλος του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέροντας πάνω από το 21% των συνολικών διαθέσιμων θέσεων από το αεροδρόμιο. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συμμαχίας, στην οποία, ως γνωστόν ανήκει και η "ημέτερη" Aegean, τα πάντα πλέον είναι έτοιμα για τη δημιουργία ενός πραγματικά ενοποιημένου τερματικού σταθμού, που θα προσφέρει πολυάριθμες καινοτόμες υπηρεσίες.
Η χρήση της πλέον προηγμένης τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τις ενοποιημένες υπηρεσίες και τις εναρμονισμένες διαδικασίες των αεροπορικών εταιρειών-μελών του δικτύου, θα συμβάλλουν στη σημαντική βελτίωση της εμπειρίας ταξιδίου των επιβατών.
Επιπλέον, η συστέγαση όλων των μελών της Star Alliance στο Terminal 2 θα επιτρέψει τη μείωση του ελάχιστου χρόνου ανταπόκρισης μεταξύ των πτήσεων σε μόλις 45 λεπτά, αυξάνοντας συνεπώς τον αριθμό των διαθέσιμων ανταποκρίσεων κατά 31%.
Μόλις το νέο Terminal 2 ανοίξει τις πύλες του το 2014, οι 23 αεροπορικές εταιρείες-μέλη του δικτύου της Star Alliance που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο του Heathrow θα μετακομίσουν σταδιακά στη νέα τους στέγη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο ανάπτυξης του Terminal 2 στο αεροδρόμιο του Heathrow, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου