Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Φίλτατοι υπουργοί και βουλευταί, στο χωριό μας αυτά που κάνετε, τα λένε "καραγκιοζιλίκια"!


Εμείς, όπως άλλωστε θα έκανε και κάθε άλλος κοινής λογικής παρατηρητής των τεκταινόμενων, προειδοποιήσαμε προ ημερών. Τώρα το λέμε ευθέως: Υπουργοί και βουλευτές επιδίδονται σε καραγκιοζιλίκια και κοκορομαχίες, εις βάρος του τουρισμού, των επενδύσεων και εν μέσω κατάρρευσης της αγοράς! Προσπαθήσαμε...

...να σκεφθούμε κάποιον άλλον χαρακτηρισμό αλλά το “καραγκιοζιλίκια” είναι ο επιεικέστερος και πλέον δόκιμος ως προς την περίσταση.
Από την μία ξυπνάνε ένα πρωί και αποφασίζουν να στήσουν με μπαλώματα και χωρίς να ενημερώσουν κανέναν Ειδικό Χωροταξικό για τον Τουρισμό - ένα πραγματικά αντιαναπτυξιακό, ασαφές και αντιφατικό πλαίσιο, το οποίο φυσικά δείχνει και να ευνοεί ορισμένα συμφέροντα - από την άλλη, ένας αναπληρωτής υπουργός - Ν. Σηφουνάκης και ένας βουλευτής - κάποιος Κ. Καρτάλης - αναιρούν διατάξεις που υπογράφουν οκτώ άλλοι υπουργοί, έχουν στήριξη από τη Ν. Δ., ή τέλος πάντων, μέρους αυτής και οι οποίες δίνουν μία διαφορετική αναπτυξιακή χροιά!
Και όλοι κάθονται και τους κοιτάνε!
Παραπέρα, κάποιος ιθύνων νους είχε την αναλαμπή να περάσει η διάταξη για τη σύσταση του μικτού φορέα μάρκερινγκ και προβολής ως τροπολογία και να μην περιληφθεί στις κατατεθείσες διατάξεις.
Και τώρα, από ό,τι μαθαίνουμε, έχει κολλήσει η όλη διαδικασία στο ποιος θα την υπογράψει από την πλευρά της Ν.Δ.! 
Διότι, όπως λένε οι πληροφορίες μας, ο Π. Γερουλάνος δεν δέχεται κανέναν άλλον να συνυπογράψει από τη Ν.Δ., πλην της Ο. Κεφαλογιάννη, με την οποία, όμως υπάρχει και θεσμικό - βάσει κανονισμού Βουλής - ζήτημα!
Αν είναι δυνατόν, σε μία χώρα που ψυχορραγεί και καταρρέει να ζούμε τέτοιες καταστάσεις επί της οναδικής ελπίδας που έχει!
Τον Τουρισμό.
Κ-α-ρ-α-γ-κ-ι-ο-ζ-ι-λ-ι-κ-ι-α, αγαπητοί και ο θεός να βάλει το χέρι του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου