Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Μ. Βρετανία: Οι αεροπορικές εταιρείες προειδοποιούν για "χάος"


Τις έντονες ανησυχίες τους αλλά και ξεκάθαρη προειδοποίηση για το ενδεχόμενο “χάους” στους αιθέρες της Μ. Βρετανίας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων τον Ιούλιο, εκφράζουν με επιστολή τους στη κυβέρνηση τέσσερις κορυφαίες...

...αεροπορικές εταιρείες, με βάση ή μεγάλη δραστηριότητα στη χώρα, οι
British Airways , bmi, Virgin Atlantic και Easyjet.
Οι εκπρόσωποι των εταιρειών προειδοποιούν ότι τα μεγάλα αεροδρόμια του Λονδίνου λειτουργούν ήδη στα όρια της δυναμικότητάς τους στην περίοδο αιχμής και αυτό σημαίνει ότι την περίοδο των Ο.Α., οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση που υπό άλλες συνθήκες δεν θα προκαλούσε ιδιαίτερα προβλήματα, π.χ. κακός καιρός ή ένα ζήτημα ασφαλείας, μπορεί να προκαλέσει χαώδη κατάσταση επηρεάζοντας εκατομμύρια επιβάτες με καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων στο μεγαλύτερο μέρος της Βρετανίας.
Οι εταιρείες εκτιμούν ότι το ζήτημα αυτό δεν έχει μελετηθεί στον πρέποντα βαθμό από τις αρχές και μεταξύ άλλων, ζητούν ένα ειδικό πλάνο εναέριας κυκλοφορίας για τη συγκεκριμένη περίοδο, με σχέδια για την προτεραιότητα των πτήσεων, τον αριθμό και τη ροή προσγειώσεων και απογειώσεων, καθώς και σχέδια δράσης σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών και προβλημάτων ασφαλείας.
Μία πρώτη μεγάλη συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαρτίου, στο Λονδίνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου