Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Στις όχθες του Μαϊάμι, έκατσε (πάλι) η Ελλάδα και "έκλαψε"...


Πέρυσι το είχαν ”ανακαλύψει” οι πολιτικοί ταγοί του τομέως, ήτοι οι Π. Γερουλάνος και υφυπουργός Νικητιάδης και επειδή το είχαν θεωρήσει ως εξαιρετικό photo opportunity του είχαν προσδώσει και την ανάλογη επικοινωνιακή σημασία για να αιτιολογήσουν την παρουσία τους. Φέτος, η...

...έκθεση Sea Trade Cruise Shipping στο Μαϊάμι δεν είχε την τύχη να ζήσει ελληνική υπουργική παρουσία υψηλού επιπέδου, αλλά παρόλα αυτά το περίπτερο μας ήταν... μεγαλοπρεπές.
Βεβαίως, ουσία σχεδόν μηδέν, καθώς όπως μεταδίδουν οι αυτόπτες μάρτυρες, τα χρόνια δαιμόνια και κακά της παρουσίας της Ελλάδας στο εξωτερικό σε εξειδικευμένες εκθέσεις καλά κρατούν, και το επίπεδό μας βρίσκεται ακόμα χρόοοοονια πίσω!
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων Λιμένων μας που κινήθηκαν λίγο πιο οργανωμένα, γενικά καταπλήξαμε πάλι τα πλήθη της αγοράς της κρουαζιέρας και της εμπορικής ναυτιλίας...
Ενδιαφέρουσα και λεπτομερής η “ανταπόκριση” στο Tourism Today 
(Για την ιστορία και το δίκαιον της αναφοράς, ο Π. Γερουλάνος είχε ακυρώσει την μετάβασή του την τελευταία στιγμή πέρυσι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου