Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Creta Maris Beach Resort: Στη νέα του εποχή, από την Κυριακή το ιστορικό συγκρότημα


Από την ερχόμενη Κυριακή, ξεκινάει τη νέα του πορεία και ανοίγει το νέο κεφάλαιο στην μακρά ιστορία του το ξενοδοχειακό συγκροτημα του Creta Maris. Όπως είχαμε την τύχη να αποκαλύψουμε πρώτοι πέρυσι  η οικογένεια Μεταξά πήρε την μεγάλη στρατηγική απόφαση να αλλάξει τη φιλοσοφία λειτουργίας αλλά και το όνομα του ξενοδοχείου.

Έτσι, στο “Creta Maris Beach Resort”, ενοποιούνται τα δύο ξενοδοχεία Creta Maris Convention & Golf Resort και Terra Maris Convention & Golf Resort σε μια μονάδα δυναμικότητας 675 δωματίων.
Η νέα φιλοσοφία του ξενοδοχείου εκφράζεται μέσα από τρεις λέξεις. “Green Cretan All-Inclusive”. 
Τρείς λέξεις που σηματοδοτούν την πολιτική του ξενοδοχείου και σημαίνουν υψηλής ποιότητας All Inclusive υπηρεσίες, με σεβασμό στο περιβάλλον σε ένα αυθεντικά κρητικό ξενοδοχείο. 
Η ξενοδοχειακή μονάδα καινοτομεί, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά μαζί αυτές τις τρείς έννοιες, αλλά και με άλλο ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη λειτουργία του και για την κοινωνία της Κρήτης. Όλες οι προμήθειες του Creta Maris Beach Resort, πρωτίστως στον επισιτιστικό τομέα, γίνονται -στο μέγιστο βαθμό- από τοπικούς παραγωγούς.
Ανδρέας Μεταξάς
Ο φιλοξενούμενος έχει την ευκαιρία να ζήσει στιγμές από την πραγματική ζωή των Κρητικών στα χωριά. Μπορεί να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει σε χορούς, σε κρητικά γλέντια, στην παρέα της τσικουδιάς, στις διαδικασίες της τυροκομίας, κ.ά. 
Παράλληλα, υπάρχει η επιλογή συμμετοχής στα περιβαλλοντικά προγράμματα (Green Team) και παρακολούθησης των περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων (ανακύκλωση, πάρκο ηλιακής ενέργειας, βιολογικός κήπος, κ.ά.) του Creta Maris Beach Resort. 
Το Creta Maris Beach Resort έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows και διαθέτει 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου