Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μύκονος: Είδε λίγο "φως" στη μαυρίλα του Βερολίνου


Θέλει Μύκονο...
Από τους ελάχιστους προορισμούς που βλέπουν φως στο σκοτεινό τούνελ της γερμανικής αγοράς φέτος αναδεικνύεται η Μύκονος. Η απόφαση της Easy Jet για δρομολόγηση απευθείας πτήσεων από το Βερολίνο προς το νησί...

...από τη μία πλευρά, αλλά και το απρόσμενα έντονο και επίμονο ενδιαφέρον του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας και... “αρμόδιου” για την ελληνική περιφέρεια - ας το θέσουμε έτσι - Χ. Φούχτελ, έδωσαν έναν σημαντικό τόνο αισιοδοξίας στους εκπρόσωπους της Μυκόνου στην έκθεση του Βερολίνου. 
Ο κ. Φούχτελ, μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί το νησί για να συζητήσει θέματα περαιτέρω ανάδειξης της Μυκόνου στη γερμανική αγορά.
Και όπως έχει φανεί μέχρι τώρα, όπου δείχνει να εστιάζει το ενδιαφέρον του ο Γερμανός υφυπουργός, πραγματικά γίνονται πράγματα.
Μεταξύ μας, πάντως, όπως μας μετέφεραν οι "δικοί μας" στο Βερολίνο, η αλήθεια είναι οτι ο herr Φούχτελ δεν... ξεκόλλαγε από το περίπτερο της Μυκόνου, τον τράβαγε, σχεδόν, η συνεργατις του να προχωρήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου