Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Θερινό ωράριο Μουσείων: Καταγγελίες και επιστολή αλλά... άλλος υπογράφει


Συμβαίνουν και αυτά, καμία φορά. Την ώρα που η ΓΕΠΟΕΤ έστελνε επιστολή με έντονο ύφος και “σκληρή” φρασεολογία στον Π. Αλιβιζάτο για το φλέγον ζήτημα του θερινού ωραρίου μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, εκείνος βρισκόταν σε σύσκεψη για...

...αυτόν ακριβώς τον λόγο!
Στην επιστολή της η ΓΕΠΟΕΤ, “κράζει” κατά το λαικώς λεγόμενον, τις αρμόδιες υπηρεσίες και καταγγέλει πλήρη αδράνεια, εν μέσω μάλιστα της πρωτοφανούς κρίσης, ότι υπολειτουργούν συστηματικά  και αποκαλύπτει και το επίπέδου “ελληνικού σουρεαλισμού παράδειγμα, ότι χρειάστηκε “να επισκεφθεί αυτοπροσώπως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας την αρμόδια υπηρεσία ώστε να ενημερωθεί διότι όπως ελέχθη εδώ και δύο έτη δεν έχουν τηλέφωνο και φαξ παρά μόνο email”!
Η ΓΕΠΟΕΤ ζητά – για ακόμη μία χρονιά –  να μην επιτραπεί οι παγιωμένες αγκυλώσεις του Δημοσίου να αποτελέσουν τροχοπέδη στον πολύπαθο τουρισμό, που τόσο ανάγκη έχει η χώρα ιδιαίτερα στην τρέχουσα περίοδο.
Ο Π. Αλιβιζάτος προσπαθεί να συντονίσει τις υπηρεσίες και να επισπεύσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την οριστικοποίηση του ωραρίου και γενικά την έγκαιρη ενημέρωση για την εφαρμογή του.
Φοβούμεθα, ότι τόσο η ΓΕΠΟΕΤ όσο και ο υφυπουργός Αλιβιζάτος, ατύχησαν αμφότεροι!
Όλα εξαρτώνται από τις προσλήψεις εποχιακού προσωπικού και αυτό, δυστυχώς, είναι θέμα υπογραφής από τον... “γοργόχερο” (κατά το γοργοπόδαρος, ωραίο αυτό, μας ήρθε τώρα και θα το υιοθετήσουμε) υπουργό Π. Γερουλάνο.
Και όπως σχολίασε και shark, αν το ζήτημα εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα υπογράψει ο Π. Γερουλάνος, τότε το θεριμό ωράριο μπορεί να εφαρμοστεί τον ερχόμενο... χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου