Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Της Ημέρας (Τάματα και δεξιώσεις...)


Αγαπητό μου Lobby,
"Που θας πας για να μην είμαι;"
"Σιγά μην σου πω για να πας..."
δεν ξέρω τι (άλλο) σου λένε τα “παιδιά” από τη Μόσχα, αλλά εμένα, κάποιοι που βρίσκονται εκεί, μου μεταφέρουν ένα ερώτημα: Γιατί δεν πάτησε κανείς από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΤ σε καμία από τις δυο εκθέσεις που έγιναν στην πόλη; Ο μεν...

...υφυπουργός Νικητιάδης, που ήταν να επισκεφθεί την Intourmarket την περασμένη εβδομάδα, όπως έγραψες, ακύρωσε τελευταία στιγμή το ταξίδι και μαζί και τη συνάντηση με τον Βιτάλι Μουτκό (κάτι που ο τελευταίος δεν το πήρε και πολύ καλά).
Σκόπευε να εμφανιστεί στην MITT, αλλά τελικά ούτε εκεί πήγε. Και άφησε πολύ κόσμο παραπονεμένο και με... λαχτάρα, Ρώσους και Έλληνες, οι οποίοι μην έχοντας άλλη επιλογή, πήγαιναν στον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Γ. Κολέτσο και στα άλλα στελέχη του ΕΟΤ και ρωτούσαν εκείνον για τα “τάματα” του. Και έχει τάξει πολλά σε πολλούς, φαίνεται.
Ο δε άλλος, ο Π. Γερουλάνος, προσπέρασε τη Ρωσία εντελώς και πάει  (Κυριακή, μάλλον) “πεταχτά” στο Κίεβο της Ουκρανίας, όπου γίνεται μία “κλειστή” επαγγελματική έκθεση, μόνον για tour operators και τουριστικά γραφεία, η ALTUR. 
Η Ελλάδα εκεί είναι τιμώμενη χώρα και θα έχει και το γνωστό "τα-ρα-τα-τσούμ",  ύστερα από συστηματική πίεση και παρέμβαση του δαιμόνιου Μπορίς Μουζενίδη, ο οποίος δεν αφήνει τίποτα να χαθεί και να περάσει. 
Θυμήθηκα πάλι αυτό το κακεντρεχές που λένε οι παλιοί, ότι το "πεζικό" κάνει τη δουλειά και έρχεται το "ναυτικό" να κάνει τη δεξίωση...
Αλλά έμαθα ότι έχεις αποκάλυψη σε λιγο για Ουκρανία και δεν λέω άλλα.
Με αγάπη (μπαμπουσκένια)
angel

1 σχόλιο:

  1. Στοιχηματίζω Κυριακή. Στην Επέτειον. Άλλως, υπαρχει η εντολή για παρουσία εις το θεωρείο των επισήμων, ενώπιον παρελαυνόντων και μη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή