Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ο... Μοσχοβίτικος σύνδεσμος


Ναι, ναι, διαβάσαμε και εμείς το “κακό” σχόλιο στο πολυδιαφημισμένο site/blog (enikos) του πολυδιαφημισμένου Νίκου για τον "ΕΟΤ Μόσχας", προ ημερών. Με απορία, φυσικά, αλλά όχι τόσο για πόσο εκτός πραγματικότητας ήταν αυτά που έγραφε(αν)...

...αλλά κυρίως για το πόσο αβασάνιστα τα υιοθέτησε(αν).
Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Τουρισμό και δη τα του ΕΟΤ και ξέρουν τι συμβαίνει στα Γραφεία Εξωτερικού και πως λειτουργούν ορισμένα από αυτά - και ειδικά στο συγκεκριμένο Γραφείο, όπου ο, από παράταση σε παράταση, προιστάμενος και οι υπάλληλοι, έχουν αρχίσει και θυμίζουν... “τιραμόλες” - το σχόλιο ήταν πασιφανώς, στοχευμένα “κακιασμένο”, όπως συνηθίζει λέει και ο υφυπουργός Νικητιάδης που ήταν, υποτίθεται και η αφορμή της σύνταξής του (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, ακύρωσε την προγραμματισμένη μετάβασή του στη Μόσχα την περασμένη Πέμπτη, προκειμένου να επισκεφθεί τελικά την ΜΙΤΤ). 
Ωστόσο, τόσο στοχευμένη που ήταν η... “καρφωτή”, μάλλον αυτό-“καρφώθηκε” και η “πηγή” της, που φαίνεται ότι εντοπίζεται στην ίδια πόλη.
Γιατί τώρα και γιατί έτσι, η επίθεση στο Γραφείο της Μόσχας, είναι ερωτήματα που θα απαντηθούν συντόμως.
Ταύτα και συνεχίζουμε και δεν θα ασχολούμασταν αν δεν συναισθανόμασταν την αγανάκτηση και το “γιατί;” κάποιων ανθρώπων. 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου