Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΜΙΤΤ 2012: "Αυτοκρατορική" η εικόνα της Τουρκίας...


Μετά συγχωρήσεως το αποκαλούμε έτσι, αλλά η παρουσία της Τουρκίας στη Μόσχα και στη Ρωσική αγορά φέτος είναι μάλλον... “αυτοκρατορική”. Πέραν του ότι οι γείτονές μας καταλαμβάνουν έναν ολόκληρο εκθεσιακό χώρο (pavillion), η τουρκική αποστολή...

...είναι από τις υψηλότερες και πολυπληθέστερες που έχουν έρθει ποτέ σε ΜΙΤΤ, με επικεφαλής τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Ertugrul Gunay
Η δε παραμονή της στη Ρωσική πρωτεύουσα, επεκτείνεται αρκετές μέρες πριν και μετά την έκθεση.
Βασικός στόχος για φέτος είναι ένας για τους Τούρκους: Να ξεπεράσουν τα 4 εκατ. αφίξεις Ρώσων τουριστών και να ξεπεράσουν και τα πέντε εκατομμύρια εντός της επόμενης τριετίας.

Σύμφωνα με στοιχεία της τουρκικής αποστολής, το 2011, ο αριθμός αφίξεων Ρώσων στην Τουρκία έφθασε τα 3,5 εκατομμύρια εκ των οποίων περίπου 2,8 εκατ. κατευθύνθηκαν στους παράκτιους προορισμούς της νοτιανατολικής περιφέρειας της Αττάλειας και οι υπόλοιποι στην Κωνσταντινούπολη και σε άλλες περιοχές των Μικρασιατικών ακτών και της ενδοχώρας.
Αυτά, έτσι για αρχή... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου