Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Club Med Γρεγολίμανο: Πιστοποίηση από το Green Globe Certification


Το περιζήτητο, διεθνώς, πιστοποιητικό πράσινων πρακτικών και εφαρμογών της Green Globe, απέκτησε το Club Med  στο Γρεγολίμανο στην Εύβοια, όπως ανακοίνωσε επισήμως προ ημερών στην Καλιφόρνια ο διεθνής οργανισμός. Το...

...ξενοδοχειακό συγκρότημα, υιοθετώντας τις πολιτικές της Med Club ως προς τη φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία των μονάδων της καθώς και την αυξημένη οικολογική υπευθυνότητα, πέρασε με επιτυχία τις αξιολογήσεις των επιθεωρητών του Green Globe, η πιστοποίηση του οποίου περιλαμβάνει 41 κριτήρια και πάνω από 337 παραμέτρους και δείκτες.
Σύμφωνα με την Green Globe, το Clupa Med Gregolimano δίνει προτεραιότητα στη βελτίωση της διαχείρισης αποβλήτων, οικολογική υπευθυνότητα στην προμήθεια “ευαίσθητων” προιόντων, προώθηση της προμήθειας των τοπικών προιόντων και συνεισφορά, στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και στην ανάδειξη της τοπικής ταυτότητας.
Ειδική αναφορά έγινε και σε εκδρομές που προτείνει το ξενοδοχείο στους πελάτες του, στους χώρους εξαιρετικού αρχαιολογικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται κοντά του, υπό την έννοια ότι προβάλλει υπεύθυνα την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά...
Μάλιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου