Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Α. Μεταξάς: Αναπροσαρμογή στρατηγικής και νέα σχέδια για τα Maris

Στους δύσκολους καιρούς, το τιμόνι το πιάνουν οι καπετάνιοι, λέει ένα παλιό γνωμικό. Παρά τα θετικά στοιχεία της φετινής περιόδου, ο Ανδρέας Μεταξάς των Maris Hotels δεν βλέπει “καθαρούς ορίζοντες” στον τουρισμό, διεθνή και ελληνικό...

...και έχει αποφασίσει να δραστηριοποιηθεί αμεσότερα και εντονότερα στις διαδικασίες διοίκησης (με άμεσο έλεγχο του marketing και των πωλήσεων) του ιστορικού ξενοδοχειακού ομίλου της Κρήτης, έναν από τους παλαιότερους και γνωστότερους της ελληνικής τουριστικής αγοράς.
Νέα σχέδια, στρατηγική αναπροσαρμοσμένη στις νέες απαιτητικές και δύσκολες συνθήκες των καιρών και σε μία αγορά ζήτησης και προσφοράς που ολοένα μεταβάλλεται καθώς και αναθεωρημένες προσεγγίσεις των υφιστάμενων και δυνητικών πελατειακών ομάδων των Maris, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της επιχειρηματικής ανασύνταξης δυνάμεων.
Όπως μάθαμε, σύντομα θα γίνουν και κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με την στρατηγική των Maris και την επανατοποθέτηση του προϊόντος και των υπηρεσιών τους στη διεθνή αλλά και στην εγχώρια αγορά και μιλάμε πάντα για το Creta και το Terra Maris.
Ωστόσο, πλάνα υπάρχουν και για νέα επενδυτικά σχέδια, τα οποία είναι έτοιμα εδώ και αρκετό καιρό αλλά μέχρι στιγμής, για ποικίλους λόγους και εξωτερικούς παράγοντες, δεν είχε καταστεί εφικτή η υλοποίησή τους.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον τη δημοσιοποίηση, εντός των επόμενων εβδομάδων, των σχεδίων και των προθέσεων του Ομίλου Μεταξά και θα επανέλθουμε στα Maris με περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου