Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΕΟΤ: Οι γνωστοί-άγνωστοι άρχισαν να “μαδούν την μαργαρίτα” πάλι...


Αγαπητά του ΕΟΤ παιδιά, δώστε λίγη βάση: Με διάφορες κουβέντες δεξιά και αριστερά, διαπιστώνουμε ότι ο ΕΟΤ, βρίσκεται ξανά στο “στόχαστρο” γνωστών αλλά και νέων “κέντρων”. Προς Λ. Αμαλίας μεριά, ακούμε ότι συντάσσονται... 

...εισηγήσεις και γίνονται συζητήσεις - εν κλειστώ μεν, πλην ισχυρό, κύκλω - επί του ζητήματος “αλληλοκαλύψεων διοικητικών δομών κιαι αρμοδιοτήτων”, κατόπιν οδηγιών άνωθεν, να υποβληθούν σχετικές προτάσεις. 
Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι ο υπό εξετάση “διοικητικός εξορθολογισμός” και οι υπό συζήτηση καταργήσεις και συγχωνεύσεις υπηρεσιών, τμημάτων, αρμοδιοτήτων και άλλων διαφόρων, επιδιώκεται να είναι εις βάρος του Οργανισμού.
Πιο βόρεια, στα του Εσωτερικών γραφεία και σε απευθείας “γραμμή” με την Καραγιώργη Σερβίας, γίνεται πολλή συζήτηση για τον ΕΟΤ και τα όσα συνέβαιναν αλλά και συμβαίνουν στα γραφεία και στις, ανά την Επικράτεια, υπηρεσίες του Οργανισμού.
Η Εγκύκλιος που θα σας διανείμουν σήμερα (ή αύριο) περί εφαρμογής των νέων ωραρίων, δεν είναι “μία ακόμα” εγκύκλιος αλλά έχει “θέμα” πίσω της. 
‘Οπως “θέμα” έχουν κάποιοι - όπως μαθαίνουμε το διατυπώνουν σε έγγραφα κιόλας - και με άλλα ζητήματα, όπως π.χ. οι υπερωρίες.
Φιλική συμβουλή: Λίγη προσοχή στους τύπους και στα δέοντα, γιατί αν γίνει κάποια “στραβή” - και επιμένουμε, ότι κάποιοι την θέλουν και την ψάχνουν - θα έχουμε νέες ιστορίες και αυτήν τη φορά θα εκτεθούν και... “φίλιες δυνάμεις”.
"Είπον και ελάλησον και αμαρτίαν ουκ έχω", όπως λένε και οι Γραφές.
Και για να μην κάνουμε ξεχωριστές αναρτήσεις:
Τοποθετήσεις: Άμα τη επιστροφή εξ Ινδιών του Γενικού Γραμματέα, οι τελικές αποφάσεις. Ειδάλλως, διαλέξετε ένα από τα τρία σενάρια που κυκλοφορούν. Για τις μισές περιπτώσεις, άλλωστε, δεν γίνεται και διαφορετικά. Είναι θέμα λογικής και προσόντων.
Γραφεία Εξωτερικού: Τακτοποιούνται και διευθετώνται εντός των επομένων ημερών, ακούμε, οι εκκρεμότητες πληρωμών και οφειλών.
Βασιλικό Διάταγμα: Εχουμε κάποια νεότερα και τις επόμενες μέρες θα συνεχίσουμε το θέμα που αποκαλύψαμε, καθώς έχει γίνει ένας σχετικός "θόρυβος". Εντός αλλά και εκτός ΕΟΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου