Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ανησυχία για τουριστικά γραφεία που βρίσκονται στο “κόκκινο”...


Πυκνώνουν ανησυχητικά οι πληροφορίες που δεχόμαστε για μεγάλα ανοίγματα και σημαντική διόγκωση υποχρεώσεων σε αυξανόμενο αριθμό τουριστικών γραφείων της χώρας. Η κατάρρευση της...

...εσωτερικής αγοράς που ξεκίνησε από πέρυσι αλλά και η συντριπτική “αλυσίδα” χρεών και υποχρεώσεων τρίτων και τέταρτων πλευρών που δεν καλύπτονται, φαίνεται ότι έχουν διαμορφώσει ένα ασφυκτικό κλίμα στην αγορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, απόλυτως αξιόπιστες, μεγάλη ανησυχία προκαλεί το “άνοιγμα” τουριστικού γραφείου προς τον ΙΑΤΑ, το οποίο στο τέλος Αυγούστου θα ξεπερνά το ένα εκατ. Ευρώ(!), ενώ με μεγάλη προσοχή, ξενοδόχοι και τουριστικοί επιχειρηματίες παρακολουθούν και την πορεία άλλου γνωστού τουριστικού γραφείου σε μεγάλο νησιωτικό προορισμό, καθώς οι πληροφορίες τους, κάνουν λόγο για πολύ μεγάλο “άνοιγμα”, με υποχρεώσεις αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, κυρίως δε ως προς συναλλαγές και συνεργασίες του με αγορές του ανατολικού “μπλοκ”.
Ελπίζουμε όλα να εξελιχθούν ομαλά και να μην έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου