Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Τελικά, η περασμένη εβδομάδα... "μύριζε" deals

Διίστανται οι απόψεις. Νεότερες εκτιμήσεις – από τον συνεργάτη μας τον ΓιΠα – δίνουν πολύ μεγάλες πιθανότητες, η συνάντηση που εντοπίσαμε την περασμένη εβδομάδα στο winter garden του Grande Bretagne μεταξύ…

…του Νίκου Σταθόπουλου, της BC Partners και του Σπύρου Μπέλλου, του γνωστού χρηματιστή, να κάνει με την υπό οριστικοποίηση συμφωνία συγχώνευσης της Wind με τη Vodafone, που αποκαλύπτουν σημερινές πληροφορίες.
Ο ίδιος, επικαλείται την συμμετοχή του fund στην Wind, προ της εποχής Σαουίρις και επιμένει στην επαγγελματική του εμπειρική άποψη ότι "ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα funds πότε φεύγουν πραγματικά από μία εταιρία ή ένα σχήμα"…
Οι άλλες εκτιμήσεις που έχουμε δεχθεί, από… «εξωτερικό» παράγοντα, είναι ότι η συνάντηση είχε σίγουρα να κάνει και με τα παρελκόμενα ή νέα, τα μελλούμενα της συμφωνίας για την Regency.
Σε κάθε περίπτωση, όπως συμφωνούν αμφότεροι οι "δικοί" μας, δεν είναι δυνατόν συμφωνίες τέτοιας εμβελείας και σύνθεσης να προκύπτουν σε διάστημα λίγων ημερών ενώ από την άλλη πλευρά, οι αποτιμήσεις εισηγμένων και μη που είδαμε και βλέπουμε αυτές τις μέρες, δεν ήταν και ιδιαίτερα... "προβλέψιμες" (ας το θέσουμε κομψά). 
Που θα πάει, θα το βρούμε το βασικό το deal της συνάντησης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου