Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Πελάτες Holidays 4U: Δεν βρίσκουν θέσεις για Τουρκία, option η Ελλάδα αλλά...


Μεγάλες δυσκολίες λόγω πληροτήτων και κυρίως, υψηλότερων τιμών από αυτές που είχαν κάνει τις κρατήσεις τους, συναντούν οι πελάτες του Holidays 4U οι οποίοι προσπαθούν τώρα να βρουν άλλα πακέτα και πτήσεις για Τουρκία...

...για να μην χάσουν τις διακοπές τους.
Άλλοι tour operators στους οποίους έχουν στραφεί οι πελάτες του 4U, όπως ο Cosmos, προσπαθούν είτε να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις σε πτήσεις με προορισμούς στην Τουρκία, είτε να αυξήσουν τη διαθεσιμότητά τους για τον Σεπτέμβριο αλλά και τον Οκτώβριο.
Το πιο ενδιαφέρον σημείο στα σχετικά ρεπορτάζ και στις δηλώσεις των στελεχών τη αγοράς, κατά τη δική μας άποψη, είναι ότι εναλλακτικά με Τουρκία, κάποια γραφεία προσφέρουν πακέτα και πτήσεις προς εληνικούς προορισμούς, για τους οποίους προφανώς έχουν διαθεσιμότητα ακόμα και αυτό το διάστημα αιχμής, όπως η Κέρκυρα, η Κρήτη, η Ζάκυνθος, η Κως(!) και η Ρόδος(!).
Από όσα διαβάζουμε και μαθαίνουμε, πάντως, η επιλογή ελληνικών προορισμών δεν φαίνεται και πολύ ελκυστική, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε λόγω των κινητοποιήσεων των Ταξί. 
Και που όπως φαίνεται είναι και ο λόγος που υπάρχουν αυτή τη στιγμή απούλητα πακέτα στη βρετανική αγορά για ελληνικούς προορισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου