Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Η απεργία των εργαζομένων επισιτισμού-τουρισμού...


Και δύο λόγια για τη σημερινή 24ωρη απεργία των εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού σε ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις. Ναι, γίνεται εν μέσω περιόδου αιχμής, την ώρα που σε τουριστικές περιοχές βρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες. Ωστόσο...

...είναι μία 24ωρη απεργία που είχε προαναγγελθεί εδώ και αρκετό καιρό επί συγκεκριμένων αιτημάτων και η τουριστική αγορά είχε χρόνο να προετοιμαστεί, όσο μπορούσε, για τις επιπτώσεις της.
Ως εδώ, όλα καλά και σεβαστά. Ας μείνουν τα πράγματα έτσι, με ψυχραιμία, χωρίς ακραίες εκδηλώσεις και συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις.
Και αν θέλουν κάποιοι να αντιδράσουν πιο “δυναμικά”, αντί να αποκλείουν και να δημιουργούν πρόβλημα, επιλεκτικά, σε μερικά ξενοδοχεία, ας στρέψουν την “αιχμή” της διαμαρτυρίας τους, προς αυτούς, υπουργούς, υφυπουργούς και άλλους,  που αποφασίζουν επί των ζητημάτων που τους απασχολούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου