Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Νέο ελληνικό επίτευγμα: Το “παράδοξο” της Μήλου!


Κορυφαίο και έξοχο παράδειγμα αυτού που αποκαλούμε “ελληνικός κρατικός σουρεαλισμός”! Το είδαμε και το ακούσαμε στον skai: Στην Μήλο, το αεροδρόμιο δεν ήταν δυνατόν να λειτουργήσει γιατί είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας ο υπεύθυνος Πυρασφάλειας και οδηγός του πυροσβεστικού οιχήματος! Διότι έτσι προβλέπει...

...ο σχετικός κανονισμός λειτουργίας των Αεροδρομίων. Χωρίς τον χειριστή του πυροσβεστικού οχήματος που τυγχάνει και υπεύθυνος πυρασφάλειας, αεροδρόμιο δεν λειτουργεί.
Επειδή, λοιπόν, είχε αιφνιδίως πρόβλημα υγείας ο άνθρωπος και ο συνάδελφός του - διότι δύο είναι όλοι και όλοι οι πυροσβέστες υπεύθυνοι για την πυρασφάλεια του αεροδρομίου σε όλο το νησί - έλειπε με άδεια, το αεροδρόμιο έκλεισε!
Και επειδή έκλεισε το αεροδρόμιο, δεν μπορούσε να γίνει η απαιτούμενη για την κατάσταση της υγείας του... αερομεταφορά του στην Αθήνα, ούτε, όμως, μπορούσε να επιστρέψει στη Μήλο και ο συνάδελφός του!!!
Ειδοποιήθηκε τελικά το ΕΚΑΒ να στείλει ελικόπτερο και παρεμπιπτόντως, να μεταφέρει και τον έτερο πυροσβέστη... 
Και μετά, τρομάρα μας, πάμε και για ρεκόρ αφίξεων...
Ελλάς το μεγαλείο σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου