Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Τελευταία πληροφορία (για... απόψε): Χωρίς αύξηση ΦΠΑ όλα τα τουριστικά "πακέτα"


Μακρύ το βράδυ, απόψε! Πριν από λίγο, συνεργάτης μας που είχε άμεση επικοινωνία με το στενό περιβάλλον του υπουργού Οικονομικών - πιο... στενό δεν γίνεται - μας μετέφερε ότι ασχέτως του τι μεταδόθηκε...

...γράφτηκε και αναρτήθηκε νωρίτερα, η απόφαση του οικονομικού επιτελείου είναι όλες οι μορφές οργανωμένου τουριστικού πακέτου, για όλους τους πελάτες, να παραμείνουν στους συντελεστές που βρίσκονται σήμερα.
Να μην υπάρξει δηλαδή αύξηση του ΦΠΑ για αυτές τις υπηρεσίες και προιόντα.
Ωστόσο, μέχρι και την τελευταία στιγμή, υπήρχε στο τραπέζι των διαβουλεύσεων, πρόταση για μετάταξη στο 6,5% και των υπηρεσιών εστίασης που περιλαμβάνονται στα τουριστικά πακέτα και στο πλαίσιο αυτό τέθηκε και ως ζήτημα το να ισχύσει η μείωση μόνον για το “εξαγώγιμο τουριστικό προιόν” (και για αυτό, το θυμόταν και ο υπουργός και επικαλέστηκε τον όρο...).
Εκεί μας έφθασαν οι τελευταίες μας πληροφορίες, μέχρι λίγο πριν τις 20:30. Να δούμε με τι πληροφορίες θα ξημερώσουμε αύριο...
Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές λεπτομέρειες αναμένονται με τη σχετική Εγκύκλιο που αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση και η οποία αναμένεται εντός των επομένων ημερών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου