Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ryanair σε Δωδεκάνησα: Υπάρχει αλληλογραφία με ΥΠΠΟΤ (και άλλους);


Και αν ναι, που είναι και τι λέει, οέο...;

“Αναταράξεις”, εκνευρισμό και φυσικά, αντιπαραθέσεις σε πολιτικό αλλά και προσωπικό επίπεδο, προκαλεί η υπόθεση της Ryanair και των πτήσεων της χειμερινής περιόδου στα Δωδεκάνησα. Περιμένουμε και...

...περισσότερες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα σήμερα, αλλά όπως προκύπτει μέχρι στιγμής, κάποιες καθοριστικές συναντήσεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.
Είναι λογικό και επόμενο ότι, λόγω του βαθμού εμπλοκής στην ιστορία αυτή που ο ίδιος επεδίωξε και επέλεξε, πριν ακόμα μπει στην κυβέρνηση, ο υφυπουργός Νικητιάδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ισχυρή πίεση και στο επίκεντρο δριμείας κριτικής από μεγάλο μέρος του τουριστικού κόσμου της περιοχής.
Και τώρα συμβαίνει αυτό που ο σοφός λαός περιγράφει ως "τρέχει και δεν φθάνει".
Από την άλλη πλευρά, εμείς έχουμε την πληροφορία ότι, ύστερα από μία πρώτη επικοινωνία του με την Ryanair, έχει σταλεί επιστολή όπου αναφέρονται πολλά και διάφορα σχετικά.
Υπάρχει τέτοια επιστολή; Υπάρχει αλληλογραφία με το ΥΠΠΟΤ και άλλον κρατικό φορέα; 
Γιατί δεν τη δημοσιοποιεί, για να καταλάβει και ο κόσμος τι υποστηρίζει αλλά και τι προτείνει η εταιρία; 
Διότι καλά όλα αυτά που υποστηρίζουμε και προτείνουμε και ακούμε και διαβάζουμε όλοι εμείς εντός και εκτός Δωδεκανήσου, αλλά πάνω από όλα σημασία έχει τι λέει η εταιρία.
Προς το παρόν, πολύ κατατοπιστικό είναι το ρεπορτάζ του ltcnews.gr εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου