Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Παραίτηση Χ. Παμπούκη: Το Λιμενικό και η δέσμευση που αθετήθηκε

Είναι απολύτως αληθής η πληροφορία περί παραίτησης Χάρη Παμπούκη. Και ανεξαρτήτως όσων θα ακούσετε και θα διαβάσετε, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες – και πιστέψτε μας, έχουμε τέτοιες και σε άλλους τομείς -πραγματική αιτία και «μήλον της έριδος»…

…όπως εξελίχθηκε στη συνέχεια, είναι το Λιμενικό Σώμα. Εξ' ου και μετά την πρώτη "προεδιοποιητική" προχθές και το υπουργικό συμβούλιο χθες, έγινε και συνάντηση ΓΑΠ με X. Παπουτσή.
Ναι, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο, η θέση και η άποψη του Χ. Παμπούκη ήταν ότι υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας χωρίς το Λιμενικό απλά δεν υφίσταται και δεν μπορεί να υφίσταται, διότι στο συγκεκριμένο υπουργείο, το Λιμενικό δεν έχει μόνον «αστυνομικό ρόλο» αλλά πρωτίστως διοικητικό και οργανωτικό.
Εντός και εκτός Ελλάδος (π.χ. βλέπε Λιμενικοί Ακόλουθοι, για τους γνωρίζοντες…)
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λέγεται ότι ο κ. Παμπούκης είχε αποσπάσει τη δέσμευση του πρωθυπουργού ΓΑΠ ότι το Λιμενικό θα παραμείνει αρμοδιότητα της όποιας δομής του τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας, δέσμευση που τελικώς φαίνεται ότι δεν τηρήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου