Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ξενοδόχοι Μαγνησίας: Έκτακτη συνάντηση για δυναμικές κινητοποιήσεις...


Κι ενώ στα παράθυρα των τηλεοράσεων ξεπροβάλλουν οι άναρθρες κραυγές και οι γυάλινοι λόγοι των υποψήφιων πολιτικών για την στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας” αναφέρουν εύστοχα τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, “αναγκαζόμαστε Μεγάλη Εβδομάδα να...
 
προβούμε σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο παρουσία μελών μας τα οποία πλήττονται από τη μη εκταμίευση παρελθουσών χρήσεων από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας”.
Οι οφειλές στα ξενοδοχεία της περιοχής - που φθάνουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ- από το περυσινό πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΕΕ, δεν έχουν φυσικά αποπληρωθεί, δεν έχει γίνει ούτε μλια εκταμίευση - και το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας καλεί τα μέλη της σε συνάντηση σήμερα 10 Απριλίου, στις 10 π.μ. στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Δήμου Βόλου, προκειμένου να συζητήσουν τις επόμενες δυναμικές κινητοποιήσεις τους.
Δεν υπάρχει καμία πολιτική για τον τουρισμό ενώ η μοναδική πολιτική στήριξης των εργαζομένων και των ξενοδοχείων που προσέφερε ο κοινωνικός τουρισμός έχει διακοπεί απότομα χωρίς να αντικατασταθεί” αναφέρει η Ένωση καταγγέλοντας την απραγία του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και συγκεκριμένα του υπουργού κ. Γιώργου Κουτρουμάνη αλλά και την ολιγωρία του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου