Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πολιτικοί μας ταγοί: Το τι λένε, αυτές τις μέρες, δεν περιγράφεται!

Να’ στε καλά!!! Ειλικρινά ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τους κ.κ. Π. Γερουλάνο και Γ. Νικητιάδη διότι τούτες τις δύσκολες και σκοτεινές ώρες, φροντίζουν πραγματικά να μας διασκεδάζουν. Πολύ γέλιο. Όταν ακούμε τον Π. Γερουλάνο…


…από τη μία πλευρά να περιγράφει τις… συγκλονιστικές επιτυχίες στους τομείς αρμοδιότητάς του, το πόσο καλά τα έχει καταφέρει σε επίπεδο διοίκησης του υπουργείου, το πόσο άρτια και υποδειγματικά συνεργάζεται με τους φορείς αλλά και κατά προέκταση και το πόσο σύγχρονος, ειλικρινής, εύτακτος και ευσχήμων πολιτικός είναι, ε, μας πιάνει ένας γέλωτας, συμπαθείας αν μη τι άλλο!

Ακούγοντας, από την άλλη πλευρά, τον υφυπουργό Νικητιάδη για το πως εισήγαγε στην ελληνική και διεθνή πραγματικότητα την πολιτική τέχνη του «θρασέως μπουκάρω» από προωθυπουργικά μέγαρα μέχρι τα γραφεία των διοικούντων των πανίσχυρων τουριστικών οργανισμών και λοιπών παραγόντων της αγοράς, αλλά και το πόσα πολλά και καταλυτικά έχει πράξει όλο αυτό το διάστημα, επιλύοντας κυριολεκτικά κάθε ζήτημα του τομέα Τουρισμού – και πέραν της περιφερείας Δωδεκανήσου, έτσι; – ε, μιας πιάνει πια άκρατος γέλωτας, αυθορμήτως αν μη τι άλλο.

Πραγματικά ευχαριστούμε, είναι μία απόλαυση να σας ακούμε, αν και υποψιαζόμεθα ότι πολύς κόσμος του τουρισμού, μάλλον δεν συμμερίζεται την καλή μας διάθεση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου