Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Όποια... κάλπη και αν ανοίξει, κάτι θα βρεθεί από Τουρισμό


Τελικά έχει το... τουριστικό ενδιαφέρον του ο προεκλογικός αγών. Πέραν του... πεδίου δόξης λαμπρόν της Α’ Αθηνών, όπου έχουμε Όλγα και Π. Γερουλάνο, στην Εύβοια έχουμε επάνοδο του Α. Λιάσκου, όπου...

...ο επίσης πρώην του Τουρισμου Κ. Μαρκόπουλος, κατεβαίνει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Στα Δωδεκάνησα, φυσικά “σαρώνει” προσπαθώντας να εκλεγεί ο δαιμόνιος υφυπουργός Νικητιάδης.
Στην  Κεφαλλονιά, όπου ο Π. Αλιβιζάτος και οι άλλοι αρχικοί υποψήφιοι της Ν.Δ. παραιτήθηκαν, “πέτρα του σκανδάλου” είναι ο κ. Παπαδάτος, παλαιός και πολύ καλός, μάλιστα, γνώριμος του ΕΟΤ και του Τουρισμού, ως διαφημιστής και επικοινωνιολόγος, μέσω εταιρειών όπως η Saatchi- Saatchi, Sense Integrated κ.λπ., κατά τις “ένδοξες” περιόδους των μεγαλοπρεπών διαφημιστικών εκστρατειών του Τουρισμού.
Ο συγκεκριμένος μάλιστα, είχε και μακρά διαμάχη με τον ΕΟΤ, καθώς είχε δημιουργηθεί ένα σοβαρό θέμα με τον ΦΠΑ σε ένα media plan που είχε αναλάβει να υλοποιήσει.
Ψάχνουμε και τα άλλα ψηφοδέλτια, περιμένουμε και τα Επικρατείας για να δούμε και εκεί τι “παίζει”, μήπως και εντοπίσουμε και τίποτα άλλο καλό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου