Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Borajet: "Επίσημη πρώτη" εκτός Τουρκίας με Μύκονο


Το είχαμε εντοπίσει εδώ και καιρό αλλά τώρα προκάμαμε να το αναπαράγουμε: Απευθείας πτήσεις μεταξύ Μυκόνου και Κωνσταντινούπολης έχει προγραμματίσει για φέτος η τουρκική αεροπορική εταιρία BORAJET. Οι πτήσεις...

... θα ξεκινήσουν από τις 10 Ιουνίου 2012 και θα εκτελούνται δύο φορές τη βδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη και Κυριακή, με αεροσκάφη τύπου ATR72. Οι πτήσεις της Borajet αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τον αριθμό των Τούρκων επισκεπτών. 
Έχει ιδιαίτερη σημασία το στοιχείο ότι η Μύκονος είναι ο πρώτος προορισμός της αεροπορικής εταιρίας εκτός Τουρκίας, αποδεικνύοντας έτσι και την ολοένα αυξημένη ζήτηση της Μυκόνου ως προορισμού διακοπών και σαββατοκύριακου για τους Τούρκους τουρίστες, που από πέρυσι έχουν αυξήσει τις αφίξεις τους στο νησί, όπως μας ενημερώνει η MTC Group.
Αποδεικνύει, επιπρόσθετα, να συμπληρώσουμε εμείς και την πολύ μελετημένη στρατηγική των αερομεταφορέων της γείτονος αλλά και το γεγονός ότι δεν "περιφρονούν" πλέον τις  καλοκαιρινές "αρπαχτές" που προσφέρουν ορισμένοι ελληνικοί προορισμοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου