Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ρωσικό playboy στην Ερέτρια: Η προβολή ξεκίνησε από την... Ελλάδα!


Στην ευρύτερη ρωσική αγορά στοχεύει φυσικά η ευφυής και εύστοχη ενέργεια του Δήμου Ερέτριας να φιλοξενήσει τις φωτογραφήσεις δύο τευχών του ρωσικού playboy, αλλά ο “χαμός” κατά το λαϊκώς λεγόμενο, έχει ξεκινήσει από... την Ελλάδα! Όταν αποκαλύπταμε...

...πρώτοι, προ ημερών, το “μυστικό” που έκρυβε το υπέροχο ξενοδοχείο Negroponte, δεν περιμέναμε ότι θα γινόταν του...playboy σε πανελλαδικό επίπεδο!
Η σχετική είδηση που βγήκε σε άλλα media, αναπαράχθηκε μαζικά και προκάλεσε μεγάλη δημοσιότητα, τόσο για την περιοχή όσο και για την ευρηματική κίνηση του Δήμου.
Ας είναι. Συνεχίζουμε με περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε. 
Β. Βελέντζας επί τω έργω: Ενημέρωση στις
Ρωσίδες καλλονές για τις τοπικές... φυσικές καλλονές

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, οι Ρώσοι - για την ακρίβεια ο φωτογράφος Vitaly Kislov και πέντε γυναίκες, τα δύο μοντέλα O. Romanova και N. Sklyarova, η συνεργάτις του Kislov J. Melnikova, η στυλίστρια M. Borisova και η make up & hair artist E. Pavlova - ενθουσιαστηκαν με την περιοχή της Ερέτριας, με το φως, τις εναλλαγές του τοπίου, τα μετεωρολογικά “σκέρτσα” του Νότιου Ευβοϊκού.
Η φιλοξενία υπήξρε υποδειγματική. Ολο το ξενοδοχείο ήταν στη διάθεση και “στα... πόδια” τους ( των μοντέλων, ειδικά και ποιος δεν θα’ θελε...) αλλά και η υποστήριξη από τις υπηρεσίες του Δήμου ήταν διαρκής και άμεση.
Το ρωσικό team και οι τοπικοί συντελεστές
Ο Vitaly Kislov θεωρείται από τους πλέον καταξιωμένους φωτογράφους της Ρωσίας και έχει κάνει ξανά φωτογραφικά αφιερώματα στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και για το Άγιο Όρος!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτογράφηση θα δημοσιευθεί σε δύο τεύχη, ένα εντός του καλοκαιριού, πιθανόν τον Ιούλιο και ένα το φθινόπωρο. 
Η... κίνηση-ματ του Δημάρχου Ερέτριας, Β. Βελέντζα είναι ένα σκέλος του ευρύτερου σχεδιασμού του Δήμου, με στόχο, η περιοχή της Ερέτριας να μπει με αξιώσεις στον “χάρτη” των ελληνικών προορισμών των Ρώσων, για τις προσεχείς τουριστικές περιόδους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου