Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

TUI Hellas: Αποχωρεί ο Ν. Παπαθανάσης

“Αλλαγή σελίδας” για την TUI Hellas, τον κορυφαίο τουριστικό οργανισμό της χώρας μας και ελληνικού ταξιδιωτικού βραχίονα του πανίσχυρου γερμανικού κολοσσού. Ο επί σειρά ετών επικεφαλής της εταιρίας...



...Νίκος Παπαθανάσης αποφάσισε να αποχωρήσει από τη διοίκησή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αλλαγή στην κορυφή της εταιρίας, όπου θα τον διαδεχθεί ο Νότης Παπαθανάσης, ο αδερφός του, γίνεται απολύτως ομαλά και γνωστοποιήθηκε χθες στους υπαλλήλους της εταιρίας.
Ο Νίκος Παπαθανάσης θεωρείται ο “ακρογωνιαίος λίθος” της TUI Hellas και ένας από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες και συνομιλητές των Γερμανών, όχι σε ελληνικό επίπεδο μόνον αλλά σε ευρωπαική κλίμακα. 
Του είχαν ανατεθεί κατά καιρούς άλλωστε νευραλγικές θέσεις και "αποστολές" του Ομίλου και εκτός της χώρας μας, όπως π.χ. η ευθύνη και της αγοράς της Ισπανίας αλλά και η συστηματική διερεύνηση των αγορών της Ανατολικής Ευρώπης.
Για το μέλλον, αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι ο Νίκος Παπαθανάσης κάνει τα δικά του σχέδια και πιθανότατα θα δραστηριοποιηθεί σε νέα επιχειρηματικά πεδία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου