Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

"Μέρες πολιτικής" για τον ΣΕΤΕ


“Βαρύ” το πρόγραμμα σήμερα για τον τουρισμό, με πολύ σημαντική πολιτική ατζέντα. Το προεδρείο του ΣΕΤΕ έχει συνάντηση, σε λίγο, με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Γ. Ραγκούση, ο οποίος τελεί υπό την πίεση και τη σκιά της “κίτρινης κρίσης” και...

...στη συνέχεια, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά και το επιτελείο του και την Τομεάρχη Τουρισμού Ο. Κεφαλογιάννη.
Η συνάντηση με τον Γ. Ραγκούση, τουλάχιστον εξ όσων μαθαίνουμε εμείς, γίνεται με ατζέντα εφ΄όλης της ύλης, με πρόθεση να συζητηθούν όλα τα φλέγοντα και ιδιαίτερης σημασίας θέμα που απασχολούν την τουριστική κοινότητα, από τα αεροδρόμια και τις αερομεταφορές, μέχρι φυσικά τα... τρέχοντα.
Το μεσημέρι, θυμίζουμε, έπεται και καθοριστική, όπως την χαρακτηρίσουν τα media, συνάντηση του υπουργού με το Σωματείο των Ταξί.
Για τη συνάντηση με τη Ν.Δ., πάλι εξ όσων μαθαίνουμε, τα προς συζήτηση θέματα είναι πολλά, περιλαμβάνουν μία αποτίμηση της μέχρι τώρα εξέλιξης της περιόδου αλλά και σειρά θεσμικών ζητημάτων, από το ΦΠΑ και την τουριστική κατοικία, μέχρι την κρουαζιέρα, τα εργασιακά, επενδυτικά κ.λπ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου