Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΕΤΑ: Φιλοξενώντας τη διοίκηση του νεοσύστατου Ταμείου...


Στα γραφεία της ΕΤΑ, στην οδό Βουλής, έχουν τακτοποιηθεί προσωρινά (;) και φιλοξενούνται οι διοικούντες του νεοσύστατου Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας, ο πρόεδρος Γιάννης Κουκιάδης και ο διευθύνων σύμβουλος Κωνσταντίνος Μητρόπουλος.

Μέχρις ότου αποφασιστεί που θα εγκατασταθεί το Ταμείο, λένε οι πληροφορίες.
Σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσε να πει κανείς ότι η ΕΤΑ και τα γραφεία αυτά θα έπρεπε να είναι ο “φυσικός χώρος” του νέου φορέα για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Διότι, όπως έχουμε ξαναπεί, η απόφαση για κατάργηση της ΕΤΑ από την επιτροπή της οποίας προεδρεύει ο αντιπρόεδρος Θ. Πάγκαλος, είναι προφανές  οτι ελήφθη χωρίς ιδιαίτερη σκέψη και χωρίς κάποια σοβαρή μελέτη ή άλλη προεργασία. 
Διότι, ξανά, εάν υπήρχε σοβαρή μελέτη και εξέταση του θέματος της ΕΤΑ και των προοπτικών που θα μπορούσε να έχει αυτή η εταιρία, τότε ίσως η σχέση της με τον νέο φορέα θα μπορούσε να είναι πολύ πιο διαφορετικός και πολύ πιο ουσιαστικός από αυτόν της... παροχής διοικητικής φιλοξενίας στην ηγεσία του νέου φορέα ο οποίος θα αναλάβει το έργο της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου